"Penalii", interzişi la recepţia de la Cotroceni. Dragnea se dezlănţuie împotriva lui Iohannis

Klaus Iohannis nu i-a invitat pe "penali" la recepţia anuală organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Europeni. Printre cei excluşi se numără şi liderul PSD Liviu Dragnea care nu a fost deloc încântat de gestul preşedintelui.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Klaus Iohannis nu a vrut să se asocieze cu PSD, ci cu Traian Băsescu, iar cine se aseamănă se adună, a declarat luni, la Antena 3, liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.

"Este foarte greu de explicat o asemenea decizie, indiferent ce explicaţii au venit de la Administraţia Prezidenţială. Comentariul meu e foarte simplu, nu a vrut să se asocieze cu PSD, s-a asociat cu Traian Băsescu. Cine se aseamănă se adună. Preşedintele avea o problemă, vorbea de cei care au probleme cu justiţia, asta am înţeles că este explicaţia", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de Agerpres.

Liderul PSD a subliniat că partidul pe care îl reprezintă, dar şi el personal, nu mai au niciun fel de relaţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Din partea mea şi din partea noastră a fost o deschidere maximă, asumată public, exprimată public, spusă şi direct preşedintelui, de a realiza o construcţie politică, un dialog politic de fapt între forţele politice din Parlament şi preşedinte pentru stabilitatea ţării, inclusiv o relaţie corectă cu Guvernul şi pentru punerea bazelor pentru un proiect de dezvoltare sănătos pentru România.

Din păcate nu s-a receptat asta, nu s-a dorit asta, nu s-a înţeles, are mai puţină importanţă cauza, cert este că nu am primit nimic, nici eu, nici PSD din acea parte. Deci, din punctul ăsta de vedere nu mai avem niciun fel de relaţie, nu putem să o avem", a subliniat Liviu Dragnea.

Liderul PSD Liviu Dragnea, fostul premier Victor Ponta, dar şi alţi politicieni care au probleme în justiţie nu au fost invitaţi la recepţia organizată de preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia aniversării Zilei Europei.

Şeful statului a făcut însă excepţie în cazul foştilor preşedinţi Ion Iliescu şi Traian Băsescu, care au fost totuşi invitaţi la recepţie deşi ambii sunt urmăriţi penal [în dosarul Mineriadei, respectiv dosarul Căşuneanu].

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne