Tudor Chirilă: Nu negociaţi cu PSD-PNL, cele două mari partide de hoţi, penali sau traseişti politici

Cunoscut pentru intervenţiile sale civice, Tudor Chirilă, a reacţionat după ce şefa PNL Alina Gorghiu s-a arătat dispusă să facă alianţe la locale cu structuri de genul Uniţi Salvăm, M10 sau cu Nicuşor Dan.
Tudor Chirilă
Tudor Chirilă (facebook.com)

Oricine vrea să-şi păstreze credibilitatea la alegerile locale din iunie ar trebui să excludă orice negociere, de orice natură, cu partidele toxice PNL şi PSD, scrie solistul Tudor Chirilă pe contul său de Facebook.

"Politica poate că înseamnă compromis, dar nu cred că poate exista compromis între un individ care are o pretenţie de bună credinţă şi cele două mari partide de hoţi, penali sau traseişti politici. Mişcările de stradă de după COLECTIV au exprimat o poziţie clară: niciun compromis cu actuala clasă politică.

Şi tot după COLECTIV clasa politică ne-a arătat cu vârf şi îndesat că nu are nici cea mai mică intenţie să se reformeze. Nominalizările la primăria generală nu fac decât să alimenteze un adevăr de prea mult timp constatat: PSD şi PNL aceeaşi mizerie", a declarat Tudor Chirilă.

"Amatorilor de scandal", solistul le spune dinainte că postările sale "pe teme de interes general (cum ar fi soarta oraşului în care trăiesc) nu înseamnă că fac politică (deşi nu văd care ar fi problema), ci că îmi exprim, într-un spaţiu public, opinia de cetăţean al acestui oraş."

"Later edit: prin partid toxic nu înţeleg doar PNL şi PSD, ci toate formaţiunile populate cu urmăriţi penal şi traseişti. Doar că PSD şi PNL pot funcţiona liniştit ca arhetipuri ale corupţiei", a adăugat Tudor Chirilă.