“Păpuşa de Fier” a lui Putin, nedumerită de vizita lui Zelenski în Bahmut: Ce s-a întâmplat acolo?

Olga Skabeyeva
Olga Skabeyeva (twitter.com)

Jurnalista Olga Skabeieva, cunoscută ca “Păpuşa de Fier” a preşedintelui Vladimir Putin, s-a arătat surprinsă, în timpul emisiunii “60 Minute”, la postul de televiziune Rossia 1, de modul în care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a reuşit să ajungă în oraşul Bahmut, iar invitaţii săi nu au reuşit să răspundă la întrebare.

“Ce s-a întâmplat în Bahmut? Se raportează că Zelenski a mers acolo şi ar fi condus pe acel ‘drum al morţii’ care este complet controlat de artileriştii ruşi. Ei bine, ei nu controlează dacă Zelenski nu a mers acolo?”, a susţinut Skabeieva, citată de Ziare.com, adresând întrebarea unuia dintre invitaţii din platou.

Totuşi, invitatul nu a putut să-i răspundă, spunând că nu ştie exact situaţia din Bahmut.

“Cu siguranţă se întâmplă ceva”, a susţinut acesta.

Potrivit sursei citate, Zelenski a vizitat, miercuri, poziţiile Forţelor Armate ale Ucrainei din oraşul Bahmut şi a înmânat medalii soldaţilor ucraineni.

În plus, liderul ucrainean a fost informat în legătură cu cea mai recentă situaţie operaţională şi mersul ostilităţilor din prima linie.

Totodată, în timpul unei călătorii în regiunea Doneţk, Zelenski a trecut pe la una dintre benzinăriile din regiune pentru a cumpăra ceai şi a făcut fotografii cu militarii şi localnicii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe