Sprijiniţi Epoch Times România

Sprijină Epoch Times România
Sprijină Epoch Times România

Dragi cititori,

Dacă vreţi să susţineţi Epoch Times România prin facilitatea a 3,5% din impozitul pe venit, care altfel se duc oricum la Stat, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos până pe 22 mai. În acest fel, o parte din impozitul dumneavoastră pe venit aferent anului trecut va fi redirecţionat către Asociaţia Timpuri Epocale.

Aici găsiţi formularul şi informaţiile cu privire la cele două modalităţi de depunere, în funcţie de preferinţele fiecăruia.

Formular: https://formular230.ro/asociaţia-timpuri-epocale

I. Completaţi online formularul, semnaţi direct cu mouse-ul pe ecran şi, apoi, apăsaţi butonul "GENEREAZĂ PDF" de la finalul paginii.

Formularul va fi generat fie pe ecran (dacă folosiţi browsere precum Safari sau Firefox), fie va fi trimis automat pe mailul dvs. personal într-un format PDF (dacă folosiţi browsere tip Chrome). În ambele cazuri, acest PDF/Imagine trebuie trimis mai departe pe adresa: sales@epochtimes.ro

Este foarte important să trimiteţi pdf-ul descărcat prin email către noi pentru a ne ocupa de depunerea formularului pentru dvs. Data limită pentru expedierea către noi este 22 mai 2023.

Există o altă opţiune, pentru cei care vor să trimită personal formularele la ANAF:

II. Descărcaţi formularul precompletat pe butonul "Descarcă formular". Trimiteţi două exemplare din formular, poştal sau prin curier, cu confirmare de primire, către ANAF-ul unde aveţi domiciliul stabil, sau le puteţi depune personal în instituţie. Lista sediilor o găsiţi aici: http://bit.do/eKvy9

Data limită pentru depunerea formularului: 25 mai 2023.

P.S.: Doar pensionarii care au pensii de la 2.000 de lei în sus pot depune formularul 230, din moment ce numai pensiile care trec de acest plafon sunt impozitate.

Vă stăm la dispoziţie pentru orice nelămuriri şi informaţii suplimentare. Ne găsiţi la: sales@epochtimes.ro

Vă mulţumim!