(P) Cum sigilezi cu silicon îmbinarea dintre blatul de bucătărie şi perete

Nu ştim alţii cum sunt, dar nouă ne place să ne gândim la ceilalţi şi să le dăm idei. Din acest motiv, vrem să-ţi oferim o idee despre cum să sigilezi cu silicon îmbinarea dintre blatul de bucătărie şi perete.

Intuiţia ne spune că îţi place să-ţi rezolvi singur problemele casnice. De aceea, cu siguranţă ţi-ar plăcea să ai la îndemână mereu un produs pe care să-l utilizezi pentru a face diferite amenajări sau reparaţii.

Dacă ţi-ai renovat bucătăria şi ţi-ai schimbat blatul, îţi oferim o soluţie ideală pentru a-ţi sigila singur îmbinarea dintre blat şi perete. Simplu şi rapid, acum poţi să rezolvi această problemă casnică şi să te bucuri de rezultate surprinzătoare cu PENOSIL EasyPRO All Purpose, un silicon etaşant multifuncţional

Îţi recomandăm acest silicon deoarece îl poţi utiliza fără să ai nevoie de pregătire în domeniu sau să cumperi diverse alte accesorii pentru a-l aplica. Odată achiziţionat, vei avea parte de cea mai bună experienţă de utilizare şi te vei bucura de un rezultat impecabil, deoarece este un etanşant cu multe beneficii.

Caută-l pe site-ul Penosil.ro sau în magazinele ce comercializează produse de construcţie şi foloseşte-l. Vei constata cât de bine te vei înţelege cu acest silicon.

Penosil EasyPro All Purpose, siliconul etanşant “totul-în-unu” te va ajuta să-ţi dai seama că este bine să-l ai în casă deoarece are o arie largă de aplicabilitate. Îl poţi folosi nu doar la interior, ci şi la exterior.

Datorită vitezei de polimerizare şi dezvoltare a rezistenţei la lipire pe o gamă mare de suprafeţe, poţi expune siliconul la apă la doar 2 ore după ce l-ai aplicat. Apa nu va afecta sub nicio formă performanţele sale privind durabilitatea, aderenţa sau elasticitatea.

Siliconul Penosil EasyPRO All Purpose are proprietăţi fungicide, este neutru (nu corodează suprafeţele) şi îl vei putea folosi atât la sigilarea blatului din bucătărie, cât şi la sigilarea spaţiilor sanitare, geamurilor, faţadelor, acolo unde este nevoie de rezistenţă la apă şi rezistenţă la condiţii climatice extreme, dar şi multe alte aplicaţii.

După aplicare nu trebuie să eziţi să foloseşti curăţători chimici în bucătărie, deoarece siliconul marca Penosil este rezistent la toate tipurile de curăţători sau detergenţi folosiţi în casă.

Siliconul Penosil EasyPRO All Purpose aderă foarte bine la sticlă, oglindă, lemn, beton, ceramică, majoritatea metalelor şi PVC, suprafeţe vopsite şi lăcuite. Cu ajutorul lui poţi etanşa rosturile din bucătărie şi din baie. Şi asta nu e tot. Îl poţi utiliza pentru etanşarea oglinzilor şi îmbunărilor din sticlă, conexiunilor de ventilaţie şi a conductelor de apă etc.

Siliconul EasyPRO All Purpose este permanent flexibil. Flexibilitatea joacă un rol foarte important întrucât siliconul poate fi supus unor expansiuni şi contracţii extreme la temperaturi fluctuante. Având în vedere că îmbinarea se poate mişca cu până la 25%, siliconul etanşant EasyPRO Silicon Multifuncţional se poate mişca o dată cu îmbinarea, fără a se desprinde din rost. Etanşantul Penosil EasyPRO Silicon Multifuncţional îşi păstrează flexibilitatea pe toată perioada sa garantată, indiferent de condiţiile în care îl vei folosi.

Cu 10 ani durabilitate, acest produs nu este doar un produs de încredere, de durată şi rezistent, cu proprietăţi pe termen lung (permanent flexibil, rezistent la apă şi UV, rezistent la crăpături şi îngheţ, ci unul care îţi permite să faci economie de bani, deoarece nu vei mai fi nevoit să faci reparaţii dese ale zonelor deja etanşate. Vei economisi costul materialelor de înlocuire, precum şi timpul consumat.

De asemenea, vei ajuta la protecţia mediului, deoarece cu cât foloseşti mai rar şi mai puţin produse, cu atât vor exista mai puţine reziduuri care se vor duce în sol şi care vor polua mediul înconjurător.

Aşadar, nu mai zăbovi, foloseşte-l pentru a-ţi sigila îmbinarea dintre blatul de bucătărie şi perete. Cu ajutorul Spatulei EasyPRO cu care este accesorizat acest silicon, îl vei aplica cu uşurinţa pe orice lăţime a rostului, obţinând un rezultat perfect, un rost neted şi uniform, în care nu vor exista mici goluri (în care se adună apă) şi nici nu va apărea mucegai, aşa cum se întâmplă atunci când se folosesc spatule improvizate.

Foloseşte şi tu acest produs fabricat cu scopul de a ajuta utilizatorii să-şi rezolve lucrările din casă de uii singuri obţinând rezultate de profesionişti.

Bucură-te de un produs de înaltă calitate marca Penosil, brandul principal al Wolf Group, grup de renume în producţia de materiale chimice pentru construcţii. Cum îl poţi folosi? Urmăreşte videoclipul de mai jos şi vei descoperi.

https://www.youtube.com/watch?v=_tBB4MZM-6Y&t=58s