Liga I. Universitatea Craiova la un meci distanţă de trofeul Cupei României, după 2-2 cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Gruparea din Bănie s-a calificat în finala Cupei României la fotbal după ce a remizat, miercuri seara, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, scor final 2-2 (2-2). Prezenţa în ultimul act se datorează rezultatului tur (3-0).
Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 2-2 (2-2), în  deplasare, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României.
Universitatea Craiova - ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 2-2 (2-2), în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României. (Viitorul Pandurii Târgu Jiu/facebook)
Marius Drăgoi
13.05.2021

Manşa secundă a semifinalelor Cupei României la fotbal dintre Universitatea Craiova şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu nu a produs nici o surpriză.

Avantajaţi de rezultatul partidei tur (3-0), formaţia olteană nu a avut emoţii, chiar dacă a folosit un prim unsprezece format mai mult din rezerve. Rezultatul final a fost unul indecis 2-2 (2-2), toate cele patru goluri fiind reuşite în primele patruzeci şi cinci de minute de joc.

Gazdele au jucat curajos. Au avut în două rânduri avantaj pe tabela de marcaj, de fiecare dată oaspeţii reuşind să recupereze din handicap.

Au marcat pentru Pandurii - Darius Buia (17) şi Daniel Paraschiv (29), respectiv Reagy Ofosu (18), Alexandru Tudorie (36) pentru Universitatea.

"Era clar că suntem în finală după primul meci. Am folosit mulţi jucători care nu prea au jucat, pentru a recupera jucătorii, pentru că urmează jocuri foarte importante. De unii sunt mulţumit, alţii ştiu că pot juca mai bine. Nu am avut ritmul pe care ni l-am dorit şi am făcut cadouri adversarului, cele două goluri. Suntem mulţumiţi că jucăm în finală, dar finala e importantă doar dacă câştigăm Cupa. Finala e finală. Am jucat multe finale în carieră, dar contează doar dacă o câştigăm.

Fără Bancu, încercăm să găsim o soluţie, sperăm ca jucătorii care evoluează acolo să dea totul pe teren şi sper să fie bine pentru echipă. Trebuie să jucăm pentru noi jocurile astea cu CFR şi FCSB şi să ne pregătim să fim buni în finală.

Cred că suntem pe această poziţie pentru că am făcut greşeli. Dar pentru mine e bine pentru că am înţeles cum să fim mai buni în sezonul viitor." a declarat antrenorul craiovenilor, grecul Marinos Ouzounidis.

Universitatea se pregăteşte acum de marea finală, programată pe 22 mai, pe Stadionul ''Ilie Oana'' din Ploieşti. Cealaltă finalistă este Astra Giurgiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor