Forumul Mondial de la Davos a penetrat guvernul Trudeau: Deputat canadian întrerupt în Parlament când întreabă dacă este aşa

Klaus Schwab
Klaus Schwab (Fabrice Coffrini/AFP/Getty Images)

Luna trecută, au reapărut pe internet imagini din 2017 cu Klaus Schwab, şeful Forumului Economic Mondial (WEF) de la Davos, în care acesta se laudă că a "penetrat" diverse guverne prin intermediul programului Young Global Leaders, al organizaţiei.

Clipul este remarcabil deoarece WEF - cunoscută mai ales pentru întâlnirea anuală a elitei globale de la Davos - a făcut presiuni deschise în favoarea paşapoartelor digitale şi a paşapoartelor de vaccinare, în timp ce liderii guvernelor "penetrate", conform alocuţiunii lui Schwab, continuă să impună legi orwelliene privind vaccinarea, care au dus la proteste ample pentru libertate.

"Trebuie să spun că atunci când menţionez nume cum ar fi doamna (Angela) Merkel şi chiar Vladimir Putin etc., toţi au fost Young Global Leaders ai Forumului Economic Mondial... Dar lucrul de care suntem foarte mândri acum este tânăra generaţie, cum ar fi premierul (Justin) Trudeau... Penetrăm cabinete.”

Citiți și Klaus Schwab, Xi Jinping - frăţie mare la întâlnirea online a grupului Davos

"Aşa că ieri am fost la o recepţie pentru premierul Trudeau şi ştiu că jumătate din cabinetul său, sau chiar mai mult de jumătate din cabinetul său, sunt de fapt de la Young Global Leaders", afirmă Klaus Schwab la un eveniment desfăşurat în SUA, care poate fi vizionat aici.

Printre alţi lideri care au frecventat programul Young Global Leader de la Davos se numără: premierul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi alţi oficiali de rang înalt din Germania, Finlanda, Grecia, Olanda şi Danemarca.

Pandemie

La trei ani după ce Schwab s-a lăudat că a "penetrat cabinetele" ţărilor lumii, el a scris într-o publicaţie din iunie 2020, intitulată "Acum este momentul pentru o 'mare resetare'", că pandemia prezintă o "fereastră de oportunitate rară, dar îngustă, pentru a reflecta, reimagina şi reseta lumea noastră, pentru a crea un viitor mai sănătos, mai echitabil şi mai prosper".

Apoi, în mai 2021, WEF a recunoscut că "Forumul este implicat în grupul de lucru al OMS de reflecţie asupra acelor standarde [cerinţe privind acreditările pentru vaccinuri] şi pentru a gândi modul în care acestea sunt utilizate".

Citiți și Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset - Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

Având în vedere declaraţia privitoare la penetrarea guvernelor de către membrii Young Global Leaders, oamenii au început să pună întrebări cu privire la influenţa grupului în evenimentele curente.

Chestiunea este suficient de importantă încât a fost dezbătută de podcasterul Joe Rogan, care, recent, are ratinguri mult mai mari decât cele ale televiziunilor CNN şi NBC combinate. Rogan s-a arătat şocat de "penetrarea" guvernelor de către FEM într-un episod recent al emisiunii cu Maajid Nawaz.

Un episod chiar mai tulburător este acela în care deputatul canadian Collin Carrie a fost întrerupt în momentul în care a întrebat guvernul despre influenţa WEF în politică internă.

"Klaus Schwab este şeful Forumului Economic Mondial şi s-a lăudat cu modul în care WEF s-a infiltrat în guvernele din întreaga lume", a afirmat Carrie, dar a fost apoi întrerupt când a întrebat care miniştri se află în spatele agendei WEF. Preşedintele Camerei a întrerupt microfonul, bâlbâindu-se şi spunând că sunetul a devenit "foarte slab" şi a dat apoi microfonul altui parlamentar, care l-a acuzat pe Carrie de "dezinformare".

Zerohedge atrage atenţia că WEF (cunoscută şi sub numele de Organizaţia Internaţională pentru Cooperare Public-Privată) este un ONG şi un think-tank "angajat pentru îmbunătăţirea stării lumii", dar în realitate este o reţea internaţională a unora dintre cei mai bogaţi şi mai influenţi oameni de pe planetă.

Citiți și Ce este Marele Reset? Partea I - Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism

Forumul se poziţionează ca lider de opinie al capitalismului global.

Organizaţia este cunoscută mai ales pentru întâlnirea anuală a clasei conducătoare globale. În fiecare an, manageri de fonduri speculative, bancheri, directori executivi, reprezentanţi ai mass-mediei şi şefi de stat se reunesc la Davos pentru a "modela agendele globale, regionale şi industriale". După cum afirmă Foreign Affairs, "FEM nu are nicio autoritate formală, dar a devenit principalul forum al elitelor care discută idei şi priorităţi politice".

În 2017, economistul german şi fondatorul FEM, Klaus Schwab, a introdus conceptul de "a patra revoluţie industrială” prin titlul cărţii pe care a publicat-o în acel an. Cea de-a patra revoluţie industrială (4RI) este o sintagmă pentru "revoluţia tehnologică" actuală, care schimbă modul în care oamenii "trăiesc, lucrează şi relaţionează unii cu alţii" şi care va avea implicaţii "fără precedent pentru omenire", potrivit lui Schwab.

Citiți și Forumul Economic Mondial retrage un film care glorifică depopularea oraşelor închise de carantină

În opinia lui, 4RI reprezintă "fuziunea dintre lumea fizică, cea digitală şi cea biologică". Schwab a spus chiar că 4RI va vira inevitabil spre transhumanism şi/sau spre editarea genomului uman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii