Forumul Economic Mondial cere facultăţilor din SUA "să-i reeduce pe cei mai rasişti"

Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial
Klaus Schwab, fondatorul Forumului Economic Mondial (FABRICE COFFRINI / AFP / Getty Images)
A.P.
21.09.2021

Forumul Economic Mondial a publicat săptămâna trecută un articol, în care susţinea că universităţile trebuie să "îi reeduce pe rasiştii dintre noi" pentru a pune capăt "rasismului în campusurile universitare".

"Combaterea rasismului necesită o confruntare la toate nivelurile în campusurile universitare prin dezrădăcinarea concepţiilor instituţionale rasiste inerente în sistemele de admitere, recrutare, burse, culturi şi istorii la nivelul campusurilor", au scris cercetătorii de la KAIST-Korea Policy Center for the Fourth Industrial Revolution.

Citiți și Forumul Economic Mondial retrage un film care glorifică depopularea oraşelor închise de carantină

Forumul Economic Mondial este o organizaţie care militează pentru cooperare între cele mai mari guverne şi corporaţii din lume. Este cunoscut, de asemenea, pentru faptul că propune "Marele Reset", un proiect de regândire a economiei globale propus de Karl Schwab, liderul organizaţiei, în 2016 - apoi ridicat din nou pe agendă în urma izbucnirii pandemiei produse de virusul pe care regimul comunist chinez l-a lăsat, cu acordul tacit al occidentului, să se scurgă peste tot din oraşul Wuhan, paralizând economiile occidentale.

Klaus Schwab a generat controverse cu Marele său Reset în momentul în care a propus abolirea completă a proprietăţii, spunând "nu veţi mai avea în proprietate nimic, dar veţi fi fericiţi", un dicton care se aseamănă mult prea tare cu utopia comunistă, care, însă, a generat peste o sută de milioane de morţi.

Articolul care face apel la eradicarea rasismului cere utilizarea unor "metode bazate pe date" pentru a măsura "climatul" rasial, precum şi la "promovarea culturii şi politicilor antirasiste" prin proiecte precum Centrele pentru justiţie rasială.

Citiți și Ce este Marele Reset? Partea I - Aşteptări reduse şi bio-tehno-feudalism

În plus, universităţile trebuie să "sprijine minorităţile afectate la diferite niveluri", ceea ce - potrivit cercetătorilor - include "educarea oamenilor pentru a-şi eradica ura" prin cursuri obligatorii de formare în domeniul diversităţii.

Având ca scop rezolvarea problemei subreprezentării în rândul cadrelor didactice şi al studenţilor, cercetătorii propun, de asemenea, un "barometru al diversităţii'' care să poată "urmări aceste progrese şi să responsabilizeze conducerea universităţii" prin revizuiri periodice.

Forumul Economic Mondial nu este prima organizaţie internaţională proeminentă care se pronunţă asupra presupusului rasism sistemic din Statele Unite.

La începutul acestui an, secretarul de stat Antony Blinken a cerut ca Organizaţia Naţiunilor Unite să examineze brutalitatea poliţiei americane. o măsură care a creat controverse, dat fiind implicarea pierderii suveranităţii.

Citiți și Biserica Catolică este infiltrată de globaliştii Marelui Reset - Arhiepiscopul Carlo Maria Vigano

"Aşa cum preşedintele a precizat în mod repetat, marile naţiuni precum a noastră nu se ascund de neajunsurile lor; ele le recunosc în mod deschis şi se străduiesc să se îmbunătăţească cu transparenţă", a scris Blinken după ce Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Drepturile Omului a publicat un raport despre brutalitatea poliţiei la nivel mondial împotriva persoanelor de origine africană.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor