Dezvăluiri terifiante: Unchiul lui Kim Jong Un, mâncat de viu de 120 de câini înfometaţi

Liderul nord coreean Kim Jong-Un
Liderul nord coreean Kim Jong-Un (Ed Jones / AFP / GettyImages)

Puternicul unchi al liderului nord-coreean Kim Jong Un a fost dezbrăcat, aruncat într-o cuşcă şi mâncat de viu de o haită de câini înfometaţi, potrivit unui raport dintr-un ziar cu legături strânse cu Partidul Comunist din China, a raportat vineri NBC News.

Jang Song Thaek, considerat a doilea om din stat, după nepotul său, Kim Jong-un, a fost executat luna trecută, după ce a fost găsit vinovat de un tribunal militar special de "acte de constituire a unei facţiuni contrarevoluţionare anti-partid" în încercarea de a răsturna conducerea ţării, a raportat la 12 decembrie agenţia de ştiri de stat din Coreea de Nord, fără a da detalii însă despre modul în care acesta a fost executat.

Ziarul Wen Wei Po din Hong Kong, cunoscut pentru atitudinea sa pro-Beijing, a raportat că Jang şi cinci consilierii apropiaţi de-ai săi au fost mâncaţi de 120 de câini de vânătoare care au fost înfometaţi timp de cinci zile.

Raportul nu a putut fi însă confirmat în mod independent de către NBC News vineri.

Kim şi fratele lui, Kim Jong Chol, împreună cu 300 de alţi oficiali, au supravegheat calvarul care a ţinut mai bine de o oră, potrivit Wen Wei Po.

Ziarul a adăugat că Jang şi ceilalţi consilieri au fost "complet mâncaţi".