Agentiile de turism vor putea cumpara online, din toamna acestui an, bilete emise de CFR Calatori

CFR Calatori va lansa, in toamna acestui an, sistemul de achizitie a biletelor online pentru agentiile de turism, in prezent acesta aflandu-se in faza de testare, a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu.
Gara Bistrita de Nord, oras Bistrita, judet Bistrita Nasaud. (Andrei Popescu / Epoch Times Romania)
Epoch Times România
30.05.2008

CFR Calatori va lansa, in toamna acestui an, sistemul de achizitie a biletelor online pentru agentiile de turism, in prezent acesta aflandu-se in faza de testare, a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu.

"Sistemul de achizitii online se afla in faza de testare la Centrul de Informatica al CFR si speram ca in toamna sa fie functional intr-o prima faza pentru operatorii de turism si corporatii, urmand ca in viitor acesta sa poata functiona si pentru calatori", a spus Vlaicu dupa un seminar pe tema transportului feroviar, organizat la Poiana Brasov.

De asemenea, CFR Calatori a lansat la inceputul lunii mari un abonament pentru persoane juridice, care include calatorii nelimitate la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a. Acesta poate fi cumparat pentru sase luni sau pentru un an, la un pret de 9.000 de lei in cazul celui care poate fi folosit pe o perioada de un an.

"Am lansat o oferta pentru corporatii, care pot sa isi cumpere un abonament transmisibil de la un angajat la altul si care are un numar nelimitat de calatorii si este valabil fie pe un an, fie pe sase luni", a spus Vlaicu.

El a precizat ca in functie de raspunsul pietei, CFR Calatori ar putea lansa si o oferta de fidelizare a calatorilor.

In plus, CFR Calatori a lansat o oferta pentru grupurile de minimum doua si maximum cinci persoane, prin care acorda reduceri intre 10 si 25% pentru fiecare pasager, in functie de marimea grupului. Aceasta oferta nu se aplica simultan cu alte reduceri stabilite si se adreseaza adultilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor