Într-o scrisoare publicată la începutul lunii aprilie, Partidul Comunist Chinez suna goarna globalismului cerând sateliţilor săi să ceară guvernarea globală
Precum vârtejul ce doreşte să atingă pământul şi să devină o tornadă, la începutul anilor 1870 spectrul comunismului plutea în văzduh, fără niciun cămin pământean, bântuind Europa.
Un amănunt care scapă analiştilor zilelor noastre este că mişcarea comunistă a fost de la începuturile sale globalistă şi sprijinită de Marea Finanţă. Aşa-zisa cădere a comunismului, care, însă, nu a fost urmată de un proces al acestuia sau de epurări ale structurilor comuniste din fostele state comuniste, a adormit opinia publică. Dar ani mai târziu, agenda globalistă a celor din spatele comuniştilor este la fel de prezentă, iar procesul de inginerie socială la scară mondială pare să meargă mai departe.
La un secol după ce Revoluţia Bolşevică a instalat un regim comunist care a reuşit să reziste decenii - şi să se perpetueze, clonându-se în alte ţări, Epoch Times România publică această serie de trei articole care analizează originile adânci ale ideologiei care a făcut atâtea victime.
Comunismul a avut la bază experimentele eşuate de redistribuire a venitului, de suprimare violentă a dizidenţei şi ateismul de stat, multe dintre ele fiind efectuate în timpul Revoluţiei Franceze.
Despre modul în care criminalii perioadei de Teroare, din Franţa, au devenit inspiraţie pentru Marx şi Engels, iar experienţa lor a generat speranţe pentru Noua Ordine Mondială.
Grupul Antifa a promovat dictatura comunistă în Germania în numele Uniunii Sovietice şi a etichetat toate ideologiile în afară de comunism drept "fascism".