Isteria Chinei comuniste privind COVID-ul pare a fi un experiment întunecat de condiţionare socială

Panica intr-un magazin Ikeea din China
Panica intr-un magazin Ikeea din China

Prin politica sa dură "Zero Covid", Partidul Comunist Chinez desfăşoară de fapt un experiment întunecat de condiţionare socială. Acest lucru a creat o adevărată lume de coşmar pentru cetăţeni, potrivit Zero Hedge.

Aproape că pare a fi un experiment pentru a afla cât de multă tortură psihologică şi opresiune sunt dispuse să îndure fiinţele umane.

În prezent, China trece printr-o serie de epidemii şi lockdown-uri care se succed perpetuu, iar testarea în masă a devenit o practică obişnuită în majoritatea centrelor mari de populaţie din China. Aproape fiecare mare companie sau clădire guvernamentală necesită dovada unui test COVID negativ. Această testare continuă a dus la înfiinţarea unor cabine de testare în aproape fiecare cartier.

Regimul dictatorial de la Beijing a perfecţionat utilizarea codurilor QR şi a aplicaţiilor de urmărire pentru a ţine evidenţa publicului. Fără aceste aplicaţii şi coduri, unui cetăţean chinez i-ar fi imposibil să obţină un loc de muncă sau să participe la economie. Ar muri mai întâi de foame înainte să moară de COVID (care are oricum o rată mică de mortalitate).

Regimul comunist chinez tratează fiecare caz de COVID ca şi cum ar fi Pacientul Zero într-o apocalipsă zombie. De exemplu, un băiat de şase ani cu COVID asimptomatic a fost testat pozitiv şi s-a constatat, prin intermediul aplicaţiilor de urmărire, că a vizitat un magazin IKEA din Shanghai cu câteva zile mai înainte.

Aşadar, în loc să admită că testarea şi urmărirea este un sistem eşuat care nu face nimic pentru a preveni răspândirea COVID, autorităţile comuniste au încercat în schimb să închidă pentru o săptămână clădirea IKEA cu sute de persoane înăuntru. Iată care a fost rezultatul - vezi video.

Nebunia testelor COVID s-a extins chiar şi la animale

Guvernul chinez cere acum testarea pentru cinci milioane de pescari, precum şi testarea peştilor livraţi de navele comerciale de pescuit în porturile chinezeşti.

Imaginea cu un peşte testat pentru a depista virusul SARS-CoV-2 este destul de amuzantă, dar este important de menţionat că Partidul Comunist Chinez probabil nu este atât de stupid încât să creadă că virusul respectiv se transmite prin intermediul fructelor de mare. Cel mai probabil, ceea ce se urmăreşte este iniţierea unui val de condiţionare publică pentru a convinge populaţia că COVID-ul se află la fiecare colţ şi sub fiecare pat pentru totdeauna.

Scopul aici este de a se angaja într-o campanie de teamă constantă pentru a face oamenii mai ascultători. Este o evaluare pentru a vedea cât de mult pot accepta oamenii din partea autorităţilor.

Oroarea orwelliană pe care o reprezintă China a ucis, în esenţă, industria turistică. Milioane de potenţiali vizitatori străini se tem acum că ar putea fi blocaţi în interiorul graniţelor Chinei dacă îşi programează vizita astfel încât să coincidă cu un alt lockdown surpriză. Economia Chinei suferă foarte mult de pe urma măsurilor de lockdown, dar Partidului Comunist Chinez nu-i pasă. Experimentul este mai important decât orice altceva.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe