Expert: "Marxiştii caută să destabilizeze societatea americană prin sexualizarea tinerilor"

(photos.com)

Tinerii din Statele Unite sunt supuşi unei sexualizări de tip comunist, afirmă James Lindsay, expert şi autor al cărţilor "Marxismul rasial" ("Race Marxism") şi "Teorii cinice: Cum a transformat erudiţia activistă totul despre rasă, gen şi identitate - şi de ce acest lucru dăunează tuturor" ("Cynical Theories: How Activist Scholarship Made Everything about Race, Gender, and Identity-and Why This Harms Everybody").

The Epoch Times informează că Lindsay a afirmat recent, la EpochTV, că scopul este de a destabiliza societatea pregătind terenul pentru comunişti, pentru ca aceştia să acapareze puterea. Iar planul lor a fost pus la cale de mai bine de un secol.

"Acesta este un program deliberat pe care marxiştii îl folosesc cel puţin din anii 1910, începând din Ungaria, încercând să sexualizeze copiii pentru a provoca confuzie sexuală şi de gen, astfel încât aceştia să devină activişti politici în numele unei alte agende", a spus el.

Lindsay a amintit de Georg Lukacs, un marxist maghiar devotat care a fost comisar adjunct al educaţiei în 1919, în timpul scurtei Republici Sovietice Maghiare, a introdus educaţia sexuală pentru copii la nivel elementar, a spus el.

"[Lukacs] a sexualizat copiii din Ungaria pentru a-i separa de familia lor, pentru a-i separa de religia lor, de naţiunea lor şi de cultura lor. În esenţă, aducându-i pe copii... toţi în aceste idei, astfel încât, atunci când se vor întoarce acasă, să le spună părinţilor lor: 'Ştiţi, lucrurile s-au schimbat, sau Biblia este greşită, sau orice altă religie a noastră este greşită, tradiţiile noastre sunt greşite'", explică Lindsay.

A urmat Herbert Marcuse, un membru proeminent al Şcolii de la Frankfurt, care şi-a concentrat eforturile pe "încercarea de a elibera energia sexuală", potrivit lui Lindsay. În lucrarea sa din 1965, "Eros şi civilizaţie", Marcuse a aplicat ideologia marxistă pentru a aprofunda aceste subiecte, devenind baza intelectuală a revoluţiei sexuale din anii 1960. Aceasta, la rândul ei, a dus la programele de educaţie sexuală cuprinzătoare care se află astăzi în şcolile americane, a precizat Lindsay.

Mai târziu, în anii 1980 şi 1990, a avut loc apariţia mişcării "feminismului post-structural". Aceste activiste feministe au folosit teoria postmodernă pentru a susţine ideea că genul a fost construit social şi că rolurile sexuale sunt o formă de opresiune, susţine expertul.

"Ele au folosit teoria postmodernă pentru a sparge orice fel de graniţe - nu doar ideea că genul este o construcţie socială, ci şi că sexul şi sexualitatea şi totul devine construit social", a spus el.

"Iar aceşti oameni au preluat practic controlul".

Marxiştii din zilele noastre "se concentrează mai mult pe gen şi pe fluiditatea socială a acestor concepte decât aţi fi văzut acum 100 de ani la marxiştii din şcolile mai vechi. Dar ideea generală este aceeaşi", a adăugat el.

Între timp, având ca grup ţintă tinerii, marxiştii găsesc o populaţie extrem de vulnerabilă şi impresionabilă, a remarcat Lindsay, deoarece se află într-o etapă a vieţii lor în care "încearcă să îşi găsească identitatea, încearcă să crească, să treacă prin pubertate şi să descopere ce înseamnă să fie cine sunt".

Drept urmare, tinerii sunt victimizaţi.

"Li se injectează toate aceste idei despre fluiditatea genului lor, despre fluiditatea sexului lor, despre natura construită social a sexualităţii. Iar acest lucru îi victimizează de fapt pe aceşti oameni, în special. Între timp, ei [activiştii] se ascund spunând că este vorba de fapt despre protejarea persoanelor LGBT, care sunt, de asemenea, victimizate", a declarat el.

Mişcările marxiste de atunci şi din zilele noastre împărtăşesc toate acelaşi scop, a remarcat Lindsay, care este "de a-i înmuia pe copii pentru a-i face să accepte mai mult instrucţia sexuală şi de gen care se desfăşoară în şcolile lor".

"Aşadar, scopul este, de fapt, de a slăbi şi destabiliza pe termen scurt, astfel încât puterea să poată fi preluată. Şi apoi va fi la latitudinea oricui va fi la conducere să decidă ce consideră că este acceptabil şi ce nu este acceptabil după aceea", a spus James Lindsay.

În condiţiile în care copiii sunt inundaţi de astfel de idei marxiste din toate unghiurile, mai ales când "şcolile fac o treabă groaznică, nu reuşesc să îi educe pe elevii noştri", Lindsay a subliniat că acest lucru plasează mai multă responsabilitate asupra părinţilor.

"Ei trebuie să îşi asume rolul de a-şi educa efectiv... copiii, în primul rând. Şi apoi, în al doilea rând, trebuie să îşi de-programeze copiii cu privire la ceea ce învaţă despre rasă, istorie, sex, despre... sexualitate şi gen", a spus el.

Situaţia, a spus Lindsay, îi forţează, de asemenea, pe părinţi să poarte conversaţii despre sex şi sexualitate cu copiii lor la vârste mult mai mici decât cred părinţii că este adecvat, deoarece şcolile şi mass-media îi târăsc să poarte aceste conversaţii.

"Sarcina pe care o au părinţii în acest moment este cu mult mai dificilă decât era acum 10 sau 15 ani. Dar subliniez că acest lucru s-a petrecut oricum destul de galopant, cel puţin în ultimul deceniu. Şi astfel, în primul rând, părinţii abia acum devin conştienţi de faptul că acest lucru este predat copiilor lor într-o cantitate atât de mare", a spus el.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Opinii