Un tub special de respirat pentru iubitorii de snorkeling (video)


Ameo Powerbreather
Ameo Powerbreather (captură youtube)

Este timpul vacanţelor iar mulţi dintre noi sunt tentaţi de aventuri pline de adrenalină şi imponderabilitate, iar unii preferă plajele liniştite, cu nisip alb şi apă limpede. Scufundările sunt, de asemenea foarte îndrăgite, însă şi celelalte sporturi precum surfingul, windsurfingul, parasailingul, kitesurfingul şi, bineînţeles, pescuitul sunt foarte îndrăgite pe perioada vacanţelor.

În dorinţa de a vă face cunoscute ultimele noutăţi care pot facilita călătoriile - de la corturi la valize inteligente - astăzi, cu ajutorul videoclipului de mai sus, vă prezentăm o mască de oxigen un pic mai deosebită, care îi poate ajuta pe iubitorii de snorkeling.

Este vorba despre noul Powerbreather de la Ameo. În lipsa branhiilor, acest tub pentru respirat, proiectat pentru oricine vrea să se scufunde atât în mare cât şi în piscină, este un pas înainte. Design-ul său inovator îmbunătăţeşte atât mişcarea, cât şi respiraţia utilizatorului. "Înotul devine mai sigur, mai atractiv şi mai eficient", spun cei de la Ameo.

Dar ce are atât de special acest tub de respirat? Spre deosebire de tuburile convenţionale, respiraţia utilizatorului intră şi iese prin intermediul a două canale complet separate. În plus, o supapă de expiraţie, situată în faţa piesei de pe gură şi tehnologia utilizată pentru ventilaţie evită ca dioxidul de carbon să intre în căile respiratorii. Astfel, numai oxigenul proaspăt şi aerul curat ajung în plămâni. "Se respiră sub apă la fel ca şi afară", declară brandul.

Sistemul de aer creat de Ameo are un mare avantaj în comparaţie cu alte produse similare. Eficienţa este asigurată în primul rând de sistemul modular construit, care permite ca Powerbreather să poată fi ajustat în funcţie de mediu şi de aptitudinile personale ale fiecăruia şi, în al doilea rând, de fixajul ergonomic proiectat pentru o vizibilitate sporită şi rezistenţă la apă. La achiziţionarea produsului este furnizat şi un set de cinci duze, pentru a fi utilizate în funcţie de persoană şi de mediul în care se înoată.