Shen Yun în Milano: "Am ieşit de la spectacol persoane complet diferite"

Consultanta internaţională de modă, Zoi Kyriakakou, la spectacolul Shen Yun, Milano, 20 martie 2015
Consultanta internaţională de modă, Zoi Kyriakakou, la spectacolul Shen Yun, Milano, 20 martie 2015 (Mary Mann / Epoch Times)

Călduroase aplauze şi o primire minunată a primit Shen Yun la ridicarea cortinei Teatrului Arcinbaldi, în prima noapte de spectacol de dans clasic chinezesc în Milano, pe 20 martie.

Printre spectatori s-a aflat şi un consultant de modă internaţional, Zoi Kyriakakou, care, acompaniată de alte 9 persoane, a descris profunda impresie pe care i-a lăsat-o spectacolul: „Am ieşit din teatru ca şi cum am fi persoane diferite” a spus Zoi, de naţionalitate greacă, ce lucrează pentru Ter et Bantine.

„Pentru început, doresc să vă spun că mă simt foarte relaxată şi asta este foarte important pentru mine. Nu m-am mai simţit aşa de mult timp” a adăugat ea.

"A fost foarte elegant, era armonie în tot. O performanţă excelentă, dansatori excelenţi şi nu a fost doar hrană pentru ochii noştri, dar, de asemenea, hrană pentru suflet. "

Shen Yun este o companie de dans clasic chinez care are misiunea de a reînvia cultura tradiţională chineză, cu o istorie de 5000 de ani. Spectacolele au fundaluri digitale animate, ce fuzionează cu scena, creând efecte uimitoare.

Potrivit declaraţiilor lui Kyriakakou uniunea acestui aspect tehnologic cu muzica, a fost secretul succesului acestui spectacol.

„Toată tema, combinaţia celor două elemente ne-au făcut - eram 10 persoane - foarte relaxaţi, foarte fericiţi, ieşind din teatru ca şi cum am fi persoane complet diferite”.

Consemnări Mary Mann şi Davide Giannotti

Cea mai renumită companie de dans chinez clasic, Shen Yun Performing Arts, cu sediul la New York, are patru companii care efectuează turnee în întreaga lume. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi shenyunperformingarts.org.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.