Şeful serviciului de informaţii ucrainene: Propagandiştii ruşi pregătesc Rusia pentru o înfrângere

Kirilo Budanov
Kirilo Budanov (pravda.com.ua)

Şeful Serviciului de informaţii al apărării din Ucraina, Kirilo Budanov, a afirmat că propagandiştii ruşi şi-au schimbat retorica, iar acum îi critică pe generalii ruşi şi discută despre faptul că aceştia nu doresc să piardă războiul, informează Ukrainska Pravda. Potrivit lui Budanov, înfrângerea Rusiei este o concluzie previzibilă.

"Ucraina a câştigat deja. Toată lumea din lume o simte deja şi noi o înţelegem. Da, va fi dificil pentru o anumită perioadă, dar la nivel global nu va schimba nimic. [...] Cred că aţi văzut că, în ultimele trei luni, retorica tuturor propagandiştilor de la Kremlin s-a schimbat dramatic.

Mai întâi, au început să îşi critice cu prudenţă conducerea, apoi - generalii de vârf, iar acum au ajuns în punctul în care [victoria lor - n.tr.] este exclusă, [se gândesc cum] doar să nu piardă, dar toată lumea înţelege că acest lucru este imposibil. Înfrângerea lor este deja evidentă.

Încă o dată, vor mai fi momente mai dificile, dar înfrângerea ruşilor este o concluzie inevitabilă şi ei înşişi sunt conştienţi de acest lucru", a susínut Budanov.

Şeful Serviciilor de informaţii al apărării ucrainene adaugă că, potrivit previziunilor sale preliminare, Ucraina "se mişcă conform programului".

Budanov a declarat că în Rusia au existat întotdeauna două tabere beligerante: cei ale căror opinii sunt mai liberale şi cei care susţin dictatura pro-rusă.

Potrivit şefului serviciilor de informaţii, în prezent, Rusia este împărţită nu numai în liberali şi non-liberali, ci şi invadatorii încep să se împartă pe principiul "care grup va ajunge la putere în continuare".

De asemenea, el i-a îndemnat pe oameni să nu spere la un conflict intern masiv cu mitinguri ruseşti în marile oraşe, deoarece "Rusia nu este acest tip de ţară".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe