Reacţia lui Cătălin Predoiu la candidatura Monicăi Macovei la Preşedinţie

Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Epoch Times România)

Comentând decizia de a candida la Preşedinţie anunţată marţi seară de colega sa Monica Macovei, prezidenţiabilul PDL Cătălin Predoiu a precizat că aceasta "a ales un drum în afara partidului" şi nu va mai putea să îi privească în ochi pe cei care au votat-o pentru a ajunge în Parlamentul European.

"Monica Macovei a ales un drum în afara partidului. E o decizie care o împiedică să mai privească în ochi PDL-istii care au dus-o în Parlamentul European", a declarat Cătălin Predoiu.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a intrat decis să intre în cursa pentru scaunul de la Cotroceni în ciuda refuzului conducerii partidului de a fi inclusă în procesul de selecţie a candidaţilor pentru prezidenţiale.

„În urmă cu două luni nu mi-aş fi imaginat că voi veni în faţa voastră cu acest anunţ. Abia am terminat o campanie pentru a fi realeasă în Parlamentul European. Doream să continui de la Bruxelles şi în acest nou mandat lupta împotriva corupţiei şi fraudei pentru competiţie corectă în economie, care să aducă românilor investiţii şi locuri de muncă. Între timp, ceva s-a schimbat însă în România. Şi eu, ca şi voi, sunt nemulţumită de opţiunile de vot care ni s-au oferit, opţiunile de vot care ne sunt impuse de partide nu au fost test în nicio bătălie electorală naţională”, a afirmat Monica Macovei.

Fostul ministru al Justiţiei argumentează că decizia a fost determinată de apelul făcut de oameni. „De curând mii şi mii dintre voi m-aţi chemat să intru în cursa pentru Cotroceni. Răspund acum şi candidez. Nu a fost o decizie uşoară. Dar este o provocare pe care mi-o asum, cu hotărâre şi credinţă”, a precizat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne