MRU: Ponta şi Antonescu, două dezastre în politica românească. USL, un proiect bazat pe ură, minciună şi dezbinare

Mihai Răzvan Ungureanu, MRU
Mihai Răzvan Ungureanu, MRU (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
24.02.2014

Preşedintele Forţei Civice Mihai Răzvan Ungureanu a declarat luni, pe blogul său personal, că premierul Victor Ponta şi liderul liberalilor Crin Antonescu reprezintă două dezastre în politica românească, iar USL este „un proiect care pariază totul pe un singur om, pe ură, minciună şi dezbinare”.

MRU susţine că premierul Ponta că încearcă să manipuleze cu „tupeu” electoratul pretinzând voturi acestuia, după ce a guvernat dezastros în ultimii doi ani.

„A spune că electoratul din România nu alege între stânga sau dreapta, este ca şi cum ai spune direct şi fără echivoc că alegătorii români nu ştiu să voteze. Victor Ponta ne crede pe toţi naivi şi uşor de manipulat. Este trist când te gândeşti că asta este politica pe care a învăţat-o el la şcolile de tineret organizate de PSD. Tânăra speranţă a partidului socialist, marele premier, ocroteşte corupţii. Deşi a guvernat dezastruos în ultimii doi ani de zile, încă pretinde voturi. Asta înseamnă să ai tupeu”, a subliniat Mihai Răzvan Ungureanu.

Preşedintele Forţei Civice pretinde că despre România „nu se mai vorbeşte în politică de o lună”. Politicianul a susţinut că urmează să vedem scenete tragico-comice ca urmare a războiului politic dintre PSD şi PNL, în care vor fi divulgate numeroase secrete.

„PSD şi PNL se târguiesc, deja au început acuzaţiile dure. Nu se vor opri aici şi vor ieşi la iveală multe secrete. Asistăm la scenete tragico-comice, cu un Antonescu care a început să-i dea lecţii de politică externă lui Victor Ponta. Amândoi sunt nişte amatori: România e inexistentă în plan extern, drept dovadă lipsa noastră de reacţie pe situaţia din Ucraina. În prag de alegeri europarlamentare, Antonescu s-a trezit cetăţean european. Noi n-am uitat declaraţiile lui belicoase la adresa Washington-ului, Berlinului şi a UE din vara anului 2012”, a declarat MRU.

Ungureanu a scos în evidenţă faptul că liberalii au avut atacuri constante la adresa justiţiei şi au luat decizii socialiste, motiv pentru care le va fi greu să îşi regăsească „identitatea de dreapta”.

Totodată, Ungureanu îi transmite un mesaj premierul: „Dl ‪Ponta‬, (...) iar ne anunţaţi că românii nu înseamnă decât ‘Băsescu’ şi ‘anti-Băsescu’? Atât? Altceva? Ne-aţi plictisit, săturat, enervat. Puteţi intraţi în panică, vă rog, căci, repet, există viaţă şi după Traian Băsescu! Dar nu şi pentru ‪‎USL‬, nu şi pentru un proiect care pariază totul pe un singur om, pe ură, minciună şi dezbinare”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor