Maia Morgenstern refuză să fie mama lui Nabucodonosor

Maia Morgenstern
Maia Morgenstern (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Maia Morgenstern refuză să-l trimită pe Radu Mazăre la oştire, pentru ca acesta să lupte pentru ţara lui. Actriţa a infirmat informaţia că ar fi acceptat să apară la următorul carnaval de la Mamaia în postura de Mumă a lui Ştefan cel Mare, rolul Ştefan fiind interpretat de Nabucodonosor, primarul Constanţei, 'alintat' Momo de concetăţenii lui.

"Nu mă interesează. Nu discut acest subiect, care nu face obiectul interesului meu.", a declarat actriţa pentru Evenimentul zilei, întrebată dacă va apărea în show-ul lui Mazăre.

Reamintim că primarul Constanţei, ale cărui extravaganţe au început să stârnească proteste printre constănţeni, a anunţat recent că viitorul carnaval organizat pe 2 august la Mamaia va fi o grandioasă punere în scenă a poeziei Muma lui Ştefan cel Mare.

„O să fie lupte pe scenă, o să avem cascadori, o să avem celebra poezie în care Ştefan se întoarce bătut şi, pe o stâncă neagră, într-un vechi castel, îl aşteaptă mama lui care îi dă viteză, îl trimite înapoi la luptă. Am agreat de principiu, urmează să semnăm contractul, o să ajutăm la repararea Teatrului Evreiesc de Stat, cu Maia Morgenstern care va fi mama lui Ştefan cel Mare”, a declarat Radu Mazăre, afirmând că celebra actriţă „s-a arătat încântată să participe la acest proiect.”

Celebra actriţă, care de-a lungul carierei sale a intepretat roluri memorabile pe scenă şi în film, nu s-a arătat însă deloc dornică să joace.

Mazăre ar putea schimba curând costumul de Ştefan cel Mare cu un splendid costum în dungi pentru a juca rolul vieţii sale în vreun penitenciar, căci primarul actual al Constanţei are câteva dosare de corupţie destul de avansate pe rol.