Ludovic Orban: Pierdut Tăriceanu. Îl declar nul

Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ludovic Orban
Consiliul Naţional şi Delegaţia Permanentă PNL, Ludovic Orban (Epoch Times România)

Comentând intenţia fostului preşedinte al PNL Călin Popescu Tăriceanu de a înfiinţa un nou partid liberal, precum şi de a intra în cursa pentru scaunul de la Cotroceni, deputatul liberal Ludovic Orban a declarat, vineri, în cadrul Congresului extraordinar al PNL, că îi pare rău că acesta „a ajuns din postura de rege al animalelor în postura unui biet iepure al PSD”.

„Vorba unui anunţ la mica publicitate: Pierdut Tăriceanu, declar nul. Îmi pare rău că a ajuns din postura de rege al animalelor în postura unui biet iepure al PSD. Este evident că la ora actuală domnul Tăriceanu este un rentier al PSD, că tot ce face în politică este pentru PSD şi pentru Victor Ponta şi că nu face altceva decât să îşi depună o candidatură care are un unic scop - acela de a încerca să fure voturi din zona dreptei politice şi de a le livra în turul doi către Victor Ponta”, a precizat Ludovic Orban, citat de B1 Tv.

În opinia lui Orban, Tăriceanu nu are nicio şansă la prezidenţiale, dat fiind că „stânga va vota cu Ponta şi dreapta cu Iohannis”.

Şi fostul lider liberal Crin Antonescu este de părere că Tăriceanu nu are nicio şansă la prezidenţiale. „Fiecare cetăţean al României are dreptul şi să candideze, şi să înfiinţeze un partid. După părerea mea, (n.r. Tăriceanu) nu are nicio şansă (n.r. de a ajunge la Cotroceni)”, a precizat Crin Antonescu.

Este evident că la ora actuală domnul Tăriceanu este un rentier al PSD

În contextul Congresului PNL, fostul preşedinte al partidului Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, în cadrul unui comunicat transmis liberalilor, că va iniţia imediat procedurile pentru înfiinţarea unui nou partid liberal, precum şi strângerea de semnături în vederea înscrierii candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne