Nu mai plânge, Dane, „Jana se transformă”. Încă un deputat PP-DD trece la PSD

Dan Diaconescu vs Victor Ponta
Dan Diaconescu vs Victor Ponta (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

Încă un deputat pleacă din partidul lui Dan Diaconescu. Ioana-Jenica Dumitru a trecut de la PP-DD la UNPR, urmând să activeze în grupul parlamentar al PSD, anunţă Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Conform unui comunicat al UNPR, deputatul Ioana-Jenica Dumitru s-a înscris vineri în Uniunea Naţională pentru Progresul României.

Ioana-Jenica se alătură fostei şi viitoarei sale colege Luminiţa Adam, care, în urmă cu nouă zile, a trecut şi ea de la partidul lui Dan Diaconescu la UNPR, urmând să activeze tot în grupul PSD.

Migrarea Ioanei Dumitru vine la doar trei zile după ce PSD şi PP-DD au încheiat, miercuri, un protocol de colaborare parlamentară şi la nivel local.

Întrebat la momentul respectiv dacă protocolul interzice trecerea parlamentarilor PP-DD la USD, Victor Ponta, citat de Realitatea, a declarat că nu este un articol special în acest sens, dar că „acest lucru se va întâmpla în realitate”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne