Iliescu făcut "knock-out" la un eveniment despre Revoluţie (Video)

Acuzat că a furat Revoluţia română şi că a adus minerii să impună "ordinea" în Capitală cu ciomegele, fostul preşedinte Ion Iliescu are parte acum, la bătrâneţe, de neplăcerile specifice unui astfel de trecut tumultos. Indignat de prezenţa lui Iliescu la o dezbatere despre Revoluţie, tânărul activist Alexandru Alexe s-a dus să-i transmită personal că va trebui să plătească pentru trecutul său de "comunist murdar de sânge" care a minţit un sfert de secol un popor întreg.
Andrei Pricopie
11.12.2014

alte articole

Un grup de activişti, printre care şi Alexandru Alexe (facebook.com/Alexandru Alexe)
Andrei Pricopie
11.12.2014

Materialul video pe pagina originală a Epoch Times România.

Acuzat că a furat Revoluţia română şi că a adus minerii să impună "ordinea" în Capitală cu ciomegele, fostul preşedinte Ion Iliescu are parte acum, la bătrâneţe, de neplăcerile specifice unui astfel de trecut tumultuos. Indignat de prezenţa lui Iliescu la o dezbatere despre Revoluţie, tânărul activist Alexandru Alexe s-a dus să-i transmită personal că va trebui să plătească pentru trecutul său de "comunist murdar de sânge" care a minţit un sfert de secol un popor întreg.

Imediat după ce Iliescu şi-a încheiat alocuţiunea la masa rotundă "25 de ani de libertate", organizată miercuri de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, tânărul activist aflat în spatele sălii a afişat, ajutat de o activistă Uniţi Salvăm, un banner pe care scria mare "Iliescu judecat pentru sângele vărsat", după care i-a strigat acestuia:

"Criminalule! Unde este dosarul Revoluţiei? Mincinosule, manipulatorule! Cine a tras în noi în 21 şi 22? Ai minţit un sfert de veac un popor întreg. Criminalule! Eşti un dictator! Au murit degeaba pentru tine! Eşti un comunist murdar de sânge. Dacă nu vei fi judecat de noi, vei fi judecat de istorie şi de urmaşii mei. Iliescu judecat pentru sângele vărsat".

În scurt timp, Alexandru Alexe a fost scos din sală de SPP-işti şi predat poliţiei Capitalei, după care a ajuns la Secţia 1 unde a luat o amendă.

În replică, Iliescu a încercat să calmeze apele spunându-le jurnaliştilor că este vorba despre o "manipulare" a unor oameni fără conştiinţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor