Giorgio Armani Privé toamnă-iarnă 2024/25: O viziune a gentileţei care încântă [video]

Giorgio Armani Privé toamnă iarnă 2024/25 (@armani.com)
Mioara Stoica
28.06.2024

"Cu frumuseţea lor delicată, perlele sunt asociate cu luna, apa, înţelepciunea, puritatea şi iubirea. Iar acest lucru este valabil în multe culturi diferite de-a lungul istoriei.

Simţind o nevoie larg răspândită de seninătate, în căutarea constantă a unei pedanterii intime şi calme, Giorgio Armani construieşte în acest sezon întreaga colecţie şi naraţiunea care o însoţeşte cu perle", se poate citi pe pagina web armani.com.

Colecţia Giorgio Armani Privé toamnă-iarnă 2024 este asociată cu perla - perla ca punct de plecare, dar şi ca referinţă a frumuseţii, perfecţiunii şi feminităţii.

"Haute Couture îmi permite să creez haine învăluite într-o magie care este de neatins în preţ-à-porter. Iar această colecţie este o expresie perfectă a modului meu de a mi-o imagina: este grafică, pură, esenţială, dar strălucitoare cu sclipici şi broderii de perle. Este, de asemenea, o colecţie care celebrează puterea pacificatoare a frumuseţii şi a armoniei", spune Giorgio Armani, care este din ce în ce mai atras de moda care exaltă frumuseţea. Şi astfel, această colecţie Privé se manifestă cu luminescenţe, cristale şi toate culorile perlelor, de la alb la gri şi negru, într-o succesiune de senzaţii care ar face mândră chiar şi cea mai modestă frumuseţe.

 (@armani.com)
(@armani.com)

Giorgio Armani foloseşte perla din conchilie ca o odă la seducţia naturală a femeii care este asemenea perfecţiunii perlei: sublimă chiar şi atunci când suprafaţa sa nu este foarte netedă, dar pune în evidenţă acea imperfecţiune, care face totul extrem de frumos şi dincolo de orice critică.

Giorgio Armani insistă: "Pentru iarna viitoare, am creat haine care evocă o idee de eleganţă liniştită, discretă şi luxoasă în acelaşi timp. Perlele, cu strălucirea lor care încântă şi niciodată nu uimeşte, m-au inspirat pentru imaginea unei femei seducătoare, cu un farmec lunar şi puţin melancolic".

 (@armani.com)
(@armani.com)

Şi astfel, colecţia conţine rochii de seară care nu pot fi descrise ca "brodate cu perle", deoarece sunt presărate cu perle până când capătă aspectul unei singure perle. Şi apoi sunt rochii care au suprafeţe opalescente, altele strălucesc deoarece perlele sunt presărate printre cristale, în timp ce pandantivele de cristal alungesc tivurile sau lucesc pe toată lungimea rochiei.

 (@armani.com)
(@armani.com)

Colecţia Giorgio Armani Privé are strălucirea gentileţei, numită de Armani "O viziune a gentileţei care încântă".

Urmăriţi spectacolul paradei în videoclipul de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor