Parada de modă Giorgio Armani pentru bărbaţi primăvară-vară 2025 [video]

Un podium sobru, elegant, sofisticat. Aşa este descrisă parada de modă a lui Giorgio Armani, unde designerul îşi prezintă piesele de îmbrăcăminte pentru primăvară/vară 2025.
Giorgio Armani Men's Spring Summer 2025 Fashion Show (@armani.com)
Mioara Stoica
20.06.2024

Colecţia delicată şi relaxantă, bazată pe multe dintre elementele cheie ale lui Giorgio Armani, este elegantă, sofisticată, cu o croială impecabilă.

Fiecare prezentare de modă Giorgio Armani este o călătorie imaginară. Devii pasionat de senzaţiile pe care le transmite, de fluiditatea hainelor, precum şi de hainele în sine. În colecţia bărbătească primăvară-vară 2025 prezentată la Milano, el redefineşte estetica bazinului Mediteranean, îmbinând diferite culturi într-un mix care face indescifrabilă originea fiecărei referinţe, dar care, în cele din urmă, este sofisticată şi elegantă. Paleta de culori se estompează de la gri la negru prin nuanţe de nisip cu câteva inserţii de albastru.

 (@armani.com)
(@armani.com)

Totul este foarte uşor, degajat şi aerisit, chiar dacă jacheta şi îmbrăcămintea exterioară sunt infailibile: sacou cu două rânduri de nasturi, fără rever, cu guler rotund, palton, blouson sau jachetă spencer, purtate peste cămăşi lungi şi pantaloni foarte largi, leitmotivul colecţiei realizate mai ales din in, mătase, bumbac şi tricotaje folosite atât pentru pulovere foarte uşoare, cât şi pentru jachete/cardigane.

 (@armani.com)
(@armani.com)

 (@armani.com)
(@armani.com)

De data aceasta, Armani se opreşte să reflecteze şi propune o garderobă deloc frenetică, ci mai degrabă calmă, invitând la reflecţie. Noile articole vestimentare sunt concepute pentru un bărbat politicos, calm, care preferă meditaţia şi comunicarea în locul acţiunilor impulsive.

 (@armani.com)
(@armani.com)

 (@armani.com)
(@armani.com)

La finalul paradei de modă, Giorgio Armani a salutat publicul împreună cu Leo Dell'Orco, mâna dreaptă şi şeful biroului pentru stilul masculin, şi Gianluca Dell'Orco, şeful biroului pentru stilul Giorgio Armani, un vechi colaborator al companiei de treizeci şi cinci de ani. O idee bine-venită care a cules aplauze călduroase.

 (@armani.com)
(@armani.com)

Urmăriţi parada Giorgio Armani SS25 pentru bărbaţi în videoclipul de mai sus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor