Gheorghe Hagi (Farul Constanţa), optimist înaintea partidei cu FCSB - 'E un meci dificil, dar şi noi suntem buni' [video]

Gruparea constănţeană va întâlni formaţia FCSB, duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, într-o partidă din cadrul etapei cu numărul 23 a Superligii de fotbal.
Antrenorul echipei de fotbal  Farul Constanţa, Gheorghe Hagi.
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi. (Farul Constanţa/facebook)

Managerul tehnic al echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi este destul de încrezător în elevii săi înaintea întâlnirii cu FCSB - duel din cadrul etapei cu numărul 23 a campionatului intern, după cum a mărturisit în conferinţa de presă susţinută cu această ocazie.

"E un meci foarte greu, cu un adversar foarte bun, aşa cum a fost şi ultimul meci acasă. Trebuie să ne depăşim, să facem bine ambele faze, să dăm tot ce avem mai bun pentru a spera la un rezultat foarte bun.

E un meci dificil, dar şi noi suntem buni, am demonstrat că putem să facem lucruri bune. Cred că avem posibilitatea să sperăm la cele trei puncte, chiar dacă adversarul este într-o formă foarte bună şi este capabil să facă un meci mare. Pentru mine FCSB este o echipă foarte bună, foarte talentată, care produce şi rezultate, are continuitate, e în formă bună, dar cred că şi noi suntem buni şi ne gândim să câştigăm.

An de an obiectivul va fi să intrăm în play-off, dar dacă e să mergem mai sus, ne dorim mai mult întotdeauna. Idealul este să ai o mentalitate foarte bună. Noi trebuie să ne facem punctele prima dată, să ajungem în play-off şi apoi vom vedea cât de sus putem fi şi să ne batem şi la campionat dacă vom avea capacitatea.

CFR este pe primul loc, ştiu că este o echipă foarte bună, cum sunt şi Craiova şi Rapidul, sunt echipe foarte bune care îşi propun să câştige, sunt puternice. Şi noi trebuie să ne batem cu ele. Este o dorinţă, dar nimeni să nu se aştepte că va fi de azi pe mâine. Împreună putem fi cei mai buni, dar, când, vom vedea" a declarat fostul număr zece al naţionalei României.

Hagi are jucători destul de talentaţi la academie pentru a suplini plecarea lui Alexi Piţu la Girondins Bordeaux.

"Când pleacă un jucător, doi, trei, nu este foarte greu să îi înlocuim, pentru că avem jucători tineri la academie cu care să îi înlocuim. E normal să ne gândim la viitorul lui, nu mai este responsabilitatea noastră să-l creştem. Trebuie să găsim soluţia sa îl înlocuim pe Piţu, avem jucători experimentaţi care pot face lucrul ăsta.

Lotul este de 20, nu sunt doar doi-trei jucători, nu mă plâng. A plecat la un club foarte bun, e o şansă foarte mare pentru el. Are foarte mult de muncit, trebuie să se dezvolte foarte mult. Era şansa lui, să te dorească Bordeaux nici nu trebuie să gândeşti de două ori, trebuie să accepţi această mare provocare pentru un jucător tânăr. Are nevoie de timp să se adapteze, dar poate să scoată tot ce are mai bun în el. Suma pe care a plecat este una bună, chiar dacă nu este mare. Dar dacă în viitor excelează poate fi bine şi clubului. A fost o sumă fixă cu procente care ne pot face şi nouă bine. Trebuia să înţelegem jucătorul, pentru că era o provocare pentru el", a adăugat Hagi.

În acest moment Farul Constanţa ocupă locul doi în clasamentul Superligii, iar formaţia FCSB este pe trei la doar patru lungimi de undă de gruparea de la malul Mării Negre.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport