EHF Champions League. CSM Bucureşti, victorie fără emoţii în faţa celor de la Buducnost

Gruparea din Capitală a dispus de echipa muntenegreană Buducnost BEMAX Podgorica cu scorul de 30-22 (14-10), duminică, pe teren propriu, duel din cadrul Grupei A a competiţiei continentale.
CSM Bucureşti - Buducnost BEMAX Podgorica 30-22 (14-10), într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.
CSM Bucureşti - Buducnost BEMAX Podgorica 30-22 (14-10), într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin. (ŽRK Budućnost/facebook)

CSM Bucureşti a obţinut o victorie clară, la opt goluri diferenţă, în faţa formaţiei din Muntenegru, Buducnost BEMAX Podgorica, duminică, în Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, într-un meci din Grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin.

'Tigroaicele', care au fost pe val toate cele şaizeci de minute de joc regulamentare, s-au impus cu scorul de 30-22 (14-10).

Pentru campioana României aceasta a fost a treia victorie consecutivă.

Cea mai în formă jucătoare a echipei antrenate de Adrian Vasile a fost Cristina Neagu cu 6 goluri. S-au mai evidenţiat Carmen Martin Berenguer 2, Alexandra Dindiligan 4, Barbara Lazovic 4, Emilie Hegh Arntzen 2, Alicia Gogîrlă 2, Denisa Vâlcan 1, Andrea Klikovac 1, Elizabeth Omoregie 4, Yvette Broch 2, Ema Ramusovic 1.

Pentru Buducnost au punctat Matea Pletikosic 5 goluri, Ivana Mitrovic 3, Tatjana Brnovic 3, Nina Bulatovic 2, Valeria Maslova 4, Nadja Kadovic 1, Ivona Pavicevic 3, Ilda Kepic 1.

Meciul a fost arbitrat de grecoaicele Ioanna Christidi şi Ioanna Papamattheou, iar delegat EHF a fost suedeza Monika Hagen.

Clasamentul grupei în acest moment se prezintă astfel

1. Rostov pe Don 8
2. FTC-Rail Cargo Hungaria 8
3. Team Esbjerg 7
6. CSM Bucureşti 6
4. BV Borussia 09 Dortmund 5
5. Brest Bretagne Handball 4
7. Podravka Vegeta Koprivnica 2
8. Buducnost BEMAX 0

CSM Bucureşti va juca următorul meci tot acasă, pe 30 octombrie, cu Brest Bretagne Handball.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport