Directorul Amistad: Până la 288.000 de buletine de vot, "pierdute" pe drumul de la New York spre Pennsylvania

Phill Kline, directorul Amistad Project al fundaţiei Thomas More, arhivă   (Prin bunăvoinţă, Phil Line)
Jack Phillips
02.12.2020

Până la 288.000 de buletine de vot pentru alegerile din SUA din 2020 au „dispărut” în Lancaster, Pennsylvania, după ce au fost transportate cu camionul din New York, susţine Phill Kline, directorul proiectului Amistad al grupului juridic Thomas More Society.

Kline, fost procuror de district şi procuror general al statului Kansas, a declarat că a primit dovezi că „între 130.000 şi 280.000 de buletine de vot finalizate pentru alegerile generale din 2020 au fost expediate din Bethpage, New York, înainte ca buletinele de vot şi remorca în care au fost expediate să dispară” pe 21 octombrie. Kline a citat declaraţiile unui subcontractor al serviciului poştal al SUA pe care l-a descris ca avertizor.

Kline a mai afirmat într-o declaraţie că lucrătorii serviciului poştal au fost angajaţi în „acţiuni ilegale pe scară largă” pentru a influenţa alegerile. Cel puţin un avertizor a spus că s-au transportat mii de bulete de vot completate, de-a lungul frontierelor statului, ceea ce, dacă ar fi adevărat, ar constitui o infracţiune federală.

Grupul său a făcut o „estimare” a numărului buletinelor de vot care au dispărut.

Kline a spus că grupul va transmite informaţiile agenţiilor federale, inclusiv către FBI, dar şi avocaţilor americani din alte zone şi procurorilor locali „care sunt la curent cu probele noastre”.

Nici FBI-ul şi nici serviciul poştal nu au răspuns imediat la o solicitare de comentarii a The Epoch Times.

Bărbatul identificat de Kline drept avertizor, Jesse Morgan, şofer de camion pentru un subcontractor al Poştei americane (USPS), a declarat la conferinţa de presă că era şoferul unui camion plin cu până la 288.000 de buletine de vot pe 21 octombrie, potrivit publicaţiei Just The News. Camionul şi buletinele de vot au dispărut dintr-un depozit USPS din Lancaster după ce Morgan l-a lăsat acolo, a spus el.

Morgan a adăugat că personalul serviciului poştal a prezentat „comportamente ciudate” care „deviază grosolan de la procedura şi comportamentul normal” în acea zi. Şoferul a spus că transporta buletinele de vot trimise prin poştă cu adrese în Harrisburg, dar a trebuit să livreze buletinele de vot către Lancaster, ceea ce a considerat că este foarte bizar. Asta înainte ca remorca să „dispară”, cu cuvintele lui Morgan.

Evenimentul a fost găzduit de Proiectul Amistad al Thomas More Society, care militează pentru păstrarea libertăţilor civile, pe 1 decembrie în Arlington, Virginia. Proiectul Amistad a intentat procese în mai multe state în ultimele săptămâni, inclusiv unul pe 26 noiembrie în Michigan.

Un alt denunţător USPS, Ethan Pease din Madison, Wisconsin, a declarat în timpul conferinţei de presă că lucrează ca subcontractor USPS şi a susţinut că i s-a spus că oficiul poştal intenţionează să post-dateze zeci de mii de buletine de vot înainte de alegerile din 3 noiembrie. Pease şi Kline au afirmat că este o încercare de a ocoli termenul limită de depunere a buletinelor de vot.

Kline a declarat că grupul său a contactat procurori din Pennsylvania şi New York.

Într-o declaraţie, Proiectul Amistad a menţionat că a obţinut mărturie notarizată, care sugerează că „peste 300.000 de buletine de vot sunt în cauză în Arizona, 548.000 în Michigan, 204.000 în Georgia şi peste 121.000 în Pennsylvania”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor