Observator republican în alegeri: Buletinele de vot de la militari păreau copii xerox, niciunul nu era pentru Trump

Un observator electoral de la Centrul TCF din Detroit a depus mărturie în faţa Michigan State Senate 1 decembrie 2020
Un observator electoral de la Centrul TCF din Detroit a depus mărturie în faţa Michigan State Senate 1 decembrie 2020 (NTD News captură video)

O persoană care a fost observator de sondaje la Centrul TCF din Detroit în ziua alegerilor americane, 3 noiembrie, a mărturisit într-o audiere a Senatului statului Michigan că a văzut numeroase buletine de vot de la militari care arătau ca nişte „copii Xerox” şi care ar fi fost, toate, în favoarea democratului Joe Biden.

Femeia, care s-a identificat doar ca Patty şi a spus că are o experienţă de nouă ani în domeniu, le-a declarat parlamentarilor americani că „buletinele de vot militare ... păreau că erau copii Xerox ale unui singur buletin de vot. Toate erau pentru Biden peste tot; nu a existat niciun vot pentru Trump”.

„Niciunul dintre alegători [nu] fusese înregistrat” şi lucrătorii electorali „au fost nevoiţi să introducă manual numele şi adresa, precum şi data naşterii ca fiind 01.01.2020, ceea ce descuia o portiţă în sistem care le permitea să introducă alegători neînregistraţi [care nu solicitaseră buletine, n.r.], eu am văzut situaţia ... pe tot parcursul zilei”, a spus Patty.

Femeia a spus că atunci când ea şi alţi observatori de la Partidul Republican au încercat să critice fraudele, oficialii electorali „ne-au spus nu”.

La un moment dat, observatorul sondajului a susţinut că atunci când au ajuns buletinele de vot militare, ei şi altora li s-a spus, de către oficialii electorali, „să ia o pauză”.

„Erau mulţi agitatori la Centrul TCF” care ar fi lucrat în „numele Partidului Democrat”, le-a mai spus Patty parlamentarilor. Ea a adăugat că observatorilor republicani li s-a spus să urce la etaj să mănânce în timp ce presupuşii agitatori şi observatori democraţi au primit mâncare şi au putut mânca pe acelaşi etaj, sugerând tratamentul inegal al observatorilor.

Niciunul dintre grupurile bipartizane de parlamentari nu i-a contestat mărturia. Patty nu a furnizat alte detalii.

Biroul secretarului de stat din Michigan nu a răspuns unei cereri de comentarii.

John James, candidat republican pentru Senatul SUA, a declarat că a primit mai multe rapoarte de nereguli şi anomalii în Centrul TCF din Detroit în noaptea alegerilor, inclusiv observatori şi lucrători care au raportat că s-au simţit hărţuiţi şi incapabili să-şi facă treaba.

Într-un interviu acordat publicaţiei Epoch Times, Melissa Carone - un antreprenor IT independent care lucra la Centrul TCF pentru sistemele de vot - a susţinut că a văzut „nenumăraţi muncitori scanând de mai multe ori loturile de buletine primite - fără a anula scanările anterioare” în ziua alegerilor şi nu numai. De asemenea, Carone a depus mărturie în şedinţa de marţi, spunând că a văzut lucrători care scanau buletinele de vot „de la 8 până la 10 ori”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe