Atac soldat cu morţi şi răniţi în Israel. Un camion intră în plin într-un grup de soldaţi

Cel puţin patru persoane au fost ucise şi alte 15 rănite, după ce un camion a lovit în plin un grup de soldaţi într-un loc turistic intens frecventat.
Atac în Ierusalim
Atac în Ierusalim (Facebook, Israel under fire)

Un camion a intrat duminică într-un grup de pietoni în Ierusalimul vechi, omorând patru persoane şi rănind alte 15. Potrivit Poliţiei israeliene, atacatorul a fost împuşcat mortal.

Şoferul camionului a fost împuşcat mortal de către poliţie. Israel Radio a anunţat că atacatorul era un palestinian dar nu i-a dezvăluit identitatea.

Majoritatea victimelor erau soldaţi care tocmai coborau dintr-un autobuz, când camionul a virat brusc înspre ei doborându-i la pământ, relatează Daily Mail online.

Poliţia israeliană ia în considerare posibilitatea unui atac terorist.

Atacul din Ierusalim are loc la câteva săptămâni după ce 12 persoane au murit în Berlin, când un şofer a intrat cu un camion furat în mulţimea de oameni prezentă la un Târg de Crăciun.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe