Andreea Paul, despre caracterele conducătorilor ţării: „Vulpea cu multe feţe” şi Mincinosul

Andreea Paul
Andreea Paul (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PDL Andreea Paul a scris luni, pe blogul personal, că perioada de guvernare USL a scos la iveală adevăratele caractere ale celor doi lideri USL, Crin Antonescu şi Victor Ponta. În opinia sa, Crin Antonescu este duplicitar, „o vulpe cu multe feţe”, pe când premierul Ponta este un mincinos.

„Crin Antonescu este Duplicitar. Alianţa şi Guvernarea majoritară PSD-PNL au scos adevăratele caractere ale conducătorilor: Mincinosul şi Duplicitarul.

Astăzi, în lumina reflectoarelor este Duplicitarul Antonescu. A uitat de ministrul Fenechiu – arestat. A uitat de ministrul Vosganian – demisionar pentru urmărire penală. A uitat de Radu Stroe, ministrul iresponsabil al Internelor. A uitat de ministrul Chiţoiu, trădător el însuşi al PNL. A uitat de cuibul baronilor ASF, condus de prietenul Ruşanu. Aceşti miniştri sunt alegerile lui. A uitat de Constituţia baronilor proprii – neconstituţională”, a afirmat Andreea Paul.

Aceasta aminteşte că liderul liberal a participat, alături de colegul său de alianţă, la asalturile sistematice ale statului de drept şi la împărţirea statului „ca pe o pradă”.

„Duplicitarul Crin Antonescu vede, în sfârşit, baroni, îl vede mincinos pe Ponta! Incredibil spectacol! Crin Antonescu însă este cel care a fost de acord cu suspendarea României, cu lovituri sistematice date statului de drept. Dar nu împreună cu Mincinosul a dărâmat statul de drept? Nu împreună au plâns după miniştrii sau membrii intraţi ori în penitenciar, ori în atenţia DNA? Nu împreună au împărţit statul ca pe o pradă? Nesimţirea ASF este chiar a lor, nu uitaţi! Cum uită, cum putem uita?”, a explicat vicepreşedintele PDL.

Andreea Paul susţine însă că Antonescu nu mai poate minţi pe nimeni, iar strategia lui de a se ascunde în spatele lui Klaus Iohannis nu reuşeşte să acopere deciziile pe care le-a luat până acum.

„Antonescu cel cu două feţe se ascunde, se caţără pe umerii unui Iohannis, singura lui speranţă pe arena politică de astăzi. Crin Antonescu încearcă să se reorienteze, să şteargă memoria tuturor cu numele lui Iohannis. Însă îl ştim: politicianul Antonescu este acelaşi – o vulpe cu multe feţe. Este doar într-o reorientare electorală. Nu poate minţi pe nimeni”, a adăugat Andreea Paul.

„Corect ar fi să rămână împreună, să răspundă în faţa românilor împreună, să iasă de la guvernare împreună”, a adăugat aceasta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne