"Aici e cu toaleta pe hol…. Aici e marea problemă" – Ciolacu, în inspecţie la Complexul Studenţesc Regie

Ciolacu, într-una dintre băile din Complexul Studenţesc Regie (Captură video)
Andrei Popescu
30.09.2024

Premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, a vizitat Complexul Studenţesc Regie, duminică, lăudând condiţiile de cazare “decente” în căminele “reabilitate” şi transmiţându-le studenţilor că investiţiile făcute până acum sunt “doar începutul”.

“Le cerem să înveţe şi ne mândrim cu ei atunci când România este pe podium datorită performanţelor lor. Tocmai de aceea, am fost astăzi în #Regie, locul unde de mâine va fi casa a mii de studenţi. În căminele unde investiţiile de reabilitare demarate anul trecut au fost finalizate, condiţiile de cazare sunt decente. Mi-au spus-o chiar studenţii. Dar este de abia începutul, ştiu!”, a scris prim-ministrul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Ciolacu a afirmat că “primii paşi în modernizarea Complexului studenţesc Regie au fost făcuţi”.

“Nu doar prin reabilitarea unor cămine, ci prin începerea construirii de noi cămine în locul celor ridicate în anii 1960–70. Este deja gata primul cămin studenţesc, cu un număr de 175 locuri. Urmează cel de-al doilea, cu o capacitate de 700 de locuri. Pentru că aceasta este calea sigură şi corectă dacă ne respectăm cu adevărat tinerii!”, a continuat el.

Totodată, într-un clip scurt care a însoţit postarea de pe Facebook, premierul este văzut discutând cu unii studenţi în timp ce vizita unul dintre cămine.

În timpul inspecţiei într-unul dintre cămine, lui Ciolacu i se prezentau noile schimbări şi renovări, însă acesta a atras atenţia că mulţi studenţi sunt nemulţumiţi de toaletele din “căminele vechi”:

“Aici e cu toaleta pe hol…. Aici e marea problemă la toţi studenţii, la căminele vechi”, a spus el, primind asigurări că există un proiect de reabilitare pentru această problemă.

Apoi, intrând într-una dintre camere, Ciolacu a spus: “Sunt mici astea vechi”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor