Ziua 198: "Partidul blestemat, urmaşul FSN-ului, este un cancer care omoară România!"

Justiţia ar trebui să ia deciziile corecte, Dragnea să ajungă la închisoare iar politicienii cu dosare penale să nu mai aibă dreptul să candideze pentru funcţii publice, cer protestatarii din Piaţa Victoriei.
Protest
Protest (Epoch Times)

Demarat în iarnă, după ce Guvernul Grindeanu a adoptat, ''noaptea, ca hoţii'', celebra OUG 13 care legifera hoţia, protestul #rezist din Piaţa Victoriei se apropie de 200 de zile. Şi miercuri, la fel ca în fiecare zi, protestatarii au revenit în Piaţa Victoriei, cerând, aşa cum o fac neîncetat de 198 de zile, plecarea penalilor din funcţiile publice.

Indignaţi că în posturi cheie din stat sunt oameni cu dosare penale, unii dintre ei chiar condamnaţi de instanţe, protestatarii transmit că refuză să se obişnuiască cu incompetenţa, cu impostura şi că nu mai vor ca România să fie pe mâna unor "trădători de ţară!".

Protest
Protest (Epoch Times)

Nu în ultimul rând, oamenii vor o justiţie funcţională, care să-şi facă datoria, trimiţându-i după gratii pe corupţi.

"Cerem ca Justiţia să ia deciziile corecte şi să nu modifice Codul Penal! Cerem ca Dragnea să ajungă la închisoare, să plătească pentru toate mârşăviile! Cerem ca politicienii cu dosare penale să nu mai aibă dreptul să candideze pentru funcţii publice! Partidul blestemat PSD, urmaşul FSN-ului, este un cancer care se răspândeşte şi omoară România!", transmite o protestatară.

La rândul său, un alt protestatar opinează că modul în care se comportă cei aflaţi la putere, denotă rea-voinţă, care-i motivează şi mai mult pe oameni să revină în Piaţa Victoriei.

"Revin şi revenim aici în Piaţă cei care refuzăm să ne obişnuim cu modul în care politicienii ignoră mesajele transmise constant de peste o jumătate de an. Faptul că ei se prefac că nu e nimic nefiresc în a folosi pârghiile puterii pentru a se ocupa de avantajele lor în loc să creeze (sau măcar să nu distrugă) condiţii de dezvoltare pentru români, denotă o rea-voinţă care ne intrigă şi ne motivează. Vorba lui Caragiale, cu politicianul de la butoanele puterii e o problemă „de moral şi de prinţip, care va să zică că nu le are”.

Protest
Protest (Epoch Times)

Vrem ca măcar să afle că suntem destui cei care nu mai vrem să trăim în continuare în ţara lui „asta e, merge şi-aşa – csf, ncsf”. Nişte politicieni care nu au fost votaţi de mai mult de 20% dintre alegători şi-au început „guvernarea” cu forţarea de urgenţă a modificării legislaţiei anticorupţie în favoarea corupţilor. Iar după peste o jumătate de an la putere, timp în care au speriat investitorii privaţi cu impozite pe cifra de afaceri şi taxe de solidaritate etc., îşi propun să simuleze dezvoltarea românilor prin cheltuirea de bani publici pe manuale de flotări si genuflexiuni pentru orele de sport? Asta înţeleg ei prin educaţie? Sau nu îşi doresc oameni educaţi în faţa cărora să se prezinte măcar înainte de alegeri? Asta denotă incompetenţă şi/sau impostură", susţine protestatarul.

O protestatară îşi manifestă şi ea indignarea că România este condusă de jefuitori, lucru inacceptabil pentru cei ce-şi iubesc ţara.

"Jaful şi jefuitorii sunt la putere !....Degeaba există Constituţie, este de ochii lumii, nu pentru ordinea lucrurilor bune în România! România este în mâna trădătorilor de neam şi ţară!....Inacceptabil pentru cetăţenii oneşti, care-şi iubesc ţara şi urmaşii!", declară protestatara.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne