Ziua 197. "Unde sunt românii din februarie? Este incredibil să stai pasiv când ăştia te fură pe faţă!"

Minţiţi şi furaţi de 27 de ani de urmaşii FSN-ului, românii ar trebui să se trezească la realitate şi să spună stop hoţiei, stop corupţiei, stop minciunii înainte să fie prea târziu, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei, reveniţi lângă Guvern.
Protest
Protest (Epoch Times)

Luminile telefoanelor mobile au strălucit din nou în noapte iar imnul a răsunat, pentru a 197-a seară consecutiv, lângă clădirea Guvernului unde astă-iarnă se adopta OUG 13, act normativ ce legifera hoţia. Rămaşi câteva zeci după ce în februarie au fost sute de mii, protestatarii le reamintesc celor de acasă că sunt furaţi de 27 de ani şi că lucrurile nu se vor schimba decât dacă mase mari de oameni vor ieşi în stradă, din nou.

Iar trezirea ar trebui să fie cât mai rapidă, înainte ca ţara să fie devastată complet de cei care s-au obişnuit să fure fără să păţească nimic şi fără ca averile să le fie confiscate, cred protestatarii, care atrag atenţia că în opt luni de zile coaliţia la putere a reuşit să facă împrumuturi de miliarde, să dea liber la defrişări şi să pună "analfabeţi" la conducerea instituţiilor statului.

Protest
Protest (Epoch Times)

"Sunt 27 de ani de când normalitatea a fost îngenuncheată în ţara asta! 27 de ani în care am asistat la cele mai aberante lucruri cu putinţă. Şi toate având drept cauză clasa politică coruptă fidelă Sistemului instaurat la putere în România odată cu victoria în alegeri din 20 mai 1990 a FSN-ului, care promisese să nu candideze în alegeri! Faptul că a candidat a însemnat prima mare minciună pe care acei indivizi din FSN au livrat-o acestui popor!

De atunci ne livrează minciuni zi de zi şi ceas de ceas! Mereu altele şi totuşi parcă aceleaşi. Acest popor a fost prăduit de peste 1000 de miliarde de euro de către clasa politică de după decembrie '89 până în zilele noastre. Cu mici excepţii, aceşti anti-români prăduitori nu au făcut niciun fel de închisoare. Averile le-au rămas intacte. Averi ilegal obţinute din banii bugetului statului poporului român.

Prăduitorii nu doar că nu fac închisoare ci îşi şi păstrează averile furate de la români. Au mers atât de departe cu tupeul lor de prăduitori, până acolo încât acum reîncep să aducă pe tapet posibilitatea de a sacrifica Roşia Montană pentru a extrage aurul Apusenilor folosind cantităţi imense de cianuri", declară un protestatar.

Potrivit acestuia, hoţii aflaţi la conducerea României nu pot fi opriţi decât de "masele largi de români care să protesteze!"

"Doar masele mari protestând pot opri nedreptăţile imense la care PSD ne constrânge să fim martori! Dar ce fac românii astăzi în marea lor majoritate? Tac! Atunci însă când ţara aceasta va sfârşi îngenuncheată de toate abuzurile pe care membrii şi adulatorii Ciumei Roşii le comit, atunci vor ieşi în stradă şi 'morţii' care acum stau calmi în casele lor! Să aibă grijă să nu fie cumva prea târziu!", adaugă protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

Un alt protestatar le transmite şi el românilor că îi aşteptă în Piaţa Victoriei, pentru a-i opri pe hoţi să "pârjolească" România. Totodată, tânărul le reaminteşte inclusiv votanţilor PSD că rezultatele celor 8 luni de guvernare PSD-ALDE sunt împovărarea bugetului cu datorii, liberul la defrişare şi umplerea instituţiilor statului cu analfabeţi.

"Avem 197 de zile de când suntem în Stradă pentru a stopa Ciuma Roşie! În ultimele zile a fost ’linişte’ pentru că Daddy se pregăteşte să dea o altă lovitură Justiţiei, până la începutul lui Septembrie, dar cred că ICCJ o să-l ’premieze’.

Secretara de serviciu ne anunţă că Daddy nu o să stea la cutie şi o să să iasă la atac. Ultima dată când Daddy a declarat ceva asemănător, au început să curgă amenzile pentru noi! Oare acum ce va urma? Ne vor aresta?

În opt luni, au reuşit să ne împovăreze cu câteva miliarde, au reuşit să dea liber la defrişări, să pună un analfabet la conducerea Educaţiei şi lista poate continua la fiecare minister şi agenţii. Unde sunt votanţii PSD acum? Sunt mulţumiţi de ce fac hoţii ăştia?

Dar unde sunt românii din februarie? Întreb, pentru că este incredibil să stai pasiv când ăştia te fură pe faţă!

În februarie, în Piaţa Victoriei, oamenii pe care i-am întâlnit în Piaţă mi-au dat speranţa că vom reuşi! Speranţa este vie, şi îi aşteptăm pe ei să se întoarcă să-i oprim pe hoţi să pârjolească România! Vă aşteptăm în Piaţa Victoriei!", transmite protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne