Vîlceanu, ieşire nervoasă într-o emisiune TV. Ridică tonul la jurnalista Anca Suciu

Dan Vilceanu
Dan Vilceanu (Epoch Times România)

Secretarul general al PNL şi ministru demis al Finanţelor, Dan Vîlceanu, a avut duminică o ieşire nervoasă la Digi 24, acesta ridicând tonul la realizatoarea emisiunii, Anca Suciu, căreia i-a reproşat că transmite „fake news” pe burtieră.

Nemulţumit de informaţia „pe surse” difuzată de televiziune, potrivit căreia Florin Cîţu doreşte ca guvernul Ciucă să nu fie votat în Parlament, Vîlceanu s-a lansat, nervos, în acuzaţii la adresa Ancăi Suciu.

„Sunt siderat de faptul că sunt într-o emisiune şi văd fake news în direct (…) Şi nu e prima oară când mi se întâmplă. Eram în altă emisiune şi mi se atribuia mie un citat… Şi dumneavoastră faceţi acum acelaşi lucru… Cu mine în studio, scrieţi că Florin Cîţu nu vrea să treacă Guvernul Ciucă, iar eu sunt aici…M-aţi întrebat pe mine dacă îşi doreşte Cîţu sau nu să treacă acest guvern? Scrieţi nişte minciuni gogonate…de jumătate de oră scrieţi pe ecran asta…”, i-a reproşat nervos Vîlceanu, citat de G4Media, moderatoarei.

Anca Suciu a reacţionat cu calm, explicându-i lui Vîlceanu că informaţiile privind nemulţumirile lui Cîţu şi dorinţa acestuia ca Guvernul Ciucă să pice în Parlament vin din PNL.

„De ce apar aceste informaţii, dacă ele nu există?”, i s-a adresat Anca Suciu lui Vîlceanu.

„Nu ştiu de ce apar aceste informaţii, dar mă puteţi întreba pe mine fără să ruleze această minciună gogonată. E un fake news”, a replicat Vîlceanu.

Moderatoarea i-a reamintit lui Vîlceanu că tot el s-a aflat în emisiune la Digi24 cu o seară înainte ca PNL să meargă la negocieri cu Klaus Iohannis în vederea desemnării noului premier şi că şi atunci, pe surse din partid, se vehicula că persoana nominalizată de PNL nu va mai fi Cîţu, cum se transmisese iniţial pe cale oficială, dar acesta a insistat că au mandat pentru Cîţu.

„V-am întrebat atunci dacă e reală informaţia că nu mai mergeţi cu Cîţu pentru funcţia de premier şi mi-aţi spus că aveţi mandat pentru Cîţu, iar dimineaţa ce s-a întâmplat, nu mai era Cîţu”, i-a spus Anca Suciu lui Vîlceanu.

Vîlceanu a insistat că şi cu ocazia respectivă el ar fi dat o informaţie reală, cum că urmează să aibă loc o şedinţă la PNL, lucru care s-a întâmplat, şi că în şedinţa respectivă Cîţu l-a propus pe Ciucă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne