[Video] Incredibil. Bărbat, bătut de faţă cu Poliţia. O femeie poliţist a luat şi ea bătaie

Barbat batut de fata cu Politia (Captura video)
Loredana Diacu
13.06.2021

Un cetăţean din Buzău a fost lovit, de faţă cu poliţiştii pe care îi rugase să-l protejeze. Bărbatul a postat pe Facebook imaginile doveditoare.

Din film se vede cum bărbatul, aflat la volanul unei maşini cu geamul spart, i-a rugat pe poliţiştii din stradă (din film reiese că poliţiştii ar fi fost trimişi după apelul lui la 112) să îl protejeze de nişte cetăţeni care l-au agresat şi care veneau din urmă cu maşina să-l agreseze din nou. Potrivit bărbatului, agresorii ar fi fost nişte persoane care vindeau păsări fără drept, în condiţiile în care în zona respectivă ar fi fost cazuri de gripa aviară.

În timp ce bărbatul striga la poliţişti să-l protejeze, un cetăţean agresiv coborât dintr-o maşină l-a lovit efectiv cu pumnii prin geamul spart. Se pare că şi o femeie poliţist aflată la faţa locului a luat bătaie în timp ce activistul era lovit.

"Vedeţi că vin să mă bată, protejaţi-mă. Vin să mă bată şi nu mai am nici geam. (...) Domnul poliţist, domnul poliţist, Poliţia, domnul poliţiiist!", a strigat bărbatul, disperat, înainte să fie lovit.

Agresat şi fără apărare, bărbatul a pornit în trombă de lângă oamenii legii care au eşuat să îl protejeze şi, de pe drum, a sunat la 112.

Redăm un fragment din dialogul cu operatorul 112"

- Ce poliţie mi-ati trimis, domnilor? Domnilor, ce poliţie mi-aţi trimis, că m-au bătut cu poliţia de faţă. Am fugit cu poliţia acolo. Ce poliţie e asta?

- Poliţia care e de servici!

- Domule, nu înţelegeţi că m-au bătut cu poliţia de faţă? de ce nu înţelegeţi!

- Am înţeles, o să vină şi un echipaj de poliţie!"

Finalmente, omul a fost preluat de alţi poliţişti, dus la secţie, iar bărbatul care l-a agresat a fost încătuşat de mascaţi.

Vă invităm să urmăriţi materialul video.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor