Udrea: Blaga ştie că nu aş arunca niciodată în aer un proiect politic important din frustrări tipic femeieşti

Elena Udrea şi Vasile Blaga
Elena Udrea şi Vasile Blaga (Ioana Florea Nuţ / Epoch Times România)

După ce preşedintele PDL i-a transmis şefului statului Traian Băsescu că nu a va susţine niciodată pe Elena Udrea la prezidenţiale, aceasta din urmă i-a transmis lui Blaga că acesta are motive să o aleagă pe ea pentru scaunul de la Cotroceni pentru că ştie că „nu ar arunca niciodată în aer un proiect politic important din frustrări tipic femeieşti”.

„Îi garantez preşedintelui că niciodată nu o să o susţin şi nici nu o să o votez pe Elena Udrea la preşedinţia României. O cunosc prea bine ca să fac asta”, declara marţi liderul PDL Vasile Blaga.

În replică, Elena Udrea i-a amintit acestuia de declaraţia sa potrivit căreia dintre ea şi Monica Macovei ar prefera-o „oricând” pe Udrea.

„Se vede treaba că domnul Blaga încă nu a depăşit faptul că, deşi avea în mână întreg partidul, a fost înfrânt, în mod real, la alegerile interne. Dacă nu prin comparaţie cu Victor Ponta ori Crin Antonescu, măcar faţă de doamnele care îi stau în preajmă în conducerea partidului, cred că are motive să mă aleagă pe mine. Dacă tot mă cunoaşte aşa de bine, ştie că eu nu aş arunca niciodată în aer un proiect politic important din frustrări tipic femeieşti. Sper, totuşi, că nu s-a răzgândit faţă de momentul în care declara că între Elena Udrea şi Monica Macovei, m-ar prefera oricând pe mine”, a susţinut Elena Udrea.