Societatea Timişoara - apel public pentru salvarea României

Un portret al dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu
Un portret al dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)
Daniel Vighi / Societatea Timişoara
04.05.2014

Apel adresat de către „Societatea Timişoara” Partidelor democratice şi pro-europene din România

Stopaţi ascensiunea hoţilor şi a corupţilor !

Propuneţi candidaţi comuni la alegerile locale din toată ţara!

România este atacată din interior de ofensiva fără precedent a baronilor locali, de o guvernare cinică, abuzivă, incompetentă şi în dispreţul total al principiilor democratice.

România se află într-un moment istoric de cumpănă: avem de ales între a fi mai departe în Europa şi NATO sau să devenim mahalaua unei Rusii obraznice şi expansive!

În faţa acestor primejdii de moarte, Societatea Timişoara face un apel public la partidele din Opoziţie să-şi unească eforturile pentru a stopa ascensiunea PSD-ului şi a sateliţilor săi!

Pentru aceasta este imperios necesar ca partidele din Opoziţie să înceapă degrabă negocieri şi discuţii pentru unificarea Opoziţiei, indiferent de adversităţile şi emotivităţile care le-au despărţit aproape un deceniu.

Concret, ne aflăm în ultimul ceas al propunerii de candidaţi comuni la alegerile locale parţiale, acolo unde acestea se desfăşoară concomitent cu cele europarlamentare!

Dacă nu veţi înţelege gravitatea şi importanţa momentului, suntem în pericol de a recădea într-un regim autoritarist, oligarhic şi corupt, cu urmări grave pentru viitorul României.

Politicieni, lăsaţi orgoliul şi calculele pe termen scurt: aşezaţi-vă la aceeaşi masă!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor