Ponta, foarte grijuliu ca alegătorii săi români din R. Moldova să voteze. Îi duce cu autocarul la secţia de votare

Transport cu autocarul pentru votanţii lui Victor Ponta din Republica Moldova.
Transport cu autocarul pentru votanţii lui Victor Ponta din Republica Moldova. (facebook.com)

Deşi Guvernul Ponta nu a suplimentat nici până acum numărul secţiilor de votare din Diaspora, multe regiuni cu comunităţi mari de români rămânând neacoperite, în Republica Moldova se pare că s-a găsit o soluţie de compromis, însă, doar pentru votanţii prezidenţiabilului PSD Victor Ponta, care au cetăţenie română - transportul cu autocarul până la secţia de votare, dus-întors.

Jurnalista Lina Vdovîi a postat pe contul ei de Facebook o fotografie în care alegătorii moldoveni sunt îndemnaţi să voteze cu Victor Ponta şi sunt informaţi că vor beneficia de transport gratuit până la secţie, relatează Hotnews.

"Mă opresc să fac această poză. Wow, Victor Ponta în Străşeni! Uite-l, zâmbeşte pe strada mea, vorbeşte cu cetăţenii români rătăciţi pe aceste meleaguri. Nu reuşesc să-l încadrez gospodăreşte, că iese o vânzătoare dintr-un magazin - femeie de treabă, de altfel, o cunosc, dar nu mă recunoaşte ea pe mine - şi mă invită înăuntru. «Nu-i face poze, mai bine intră să-ţi spun ceva. Ai cetăţenie? Vino să te pun pe listă, te duce autocarul până la Călăraşi, ai transportu' gratuit! Vino să fii prima!» Pfiuu! Deci a ajuns autocaru' şi în Moldova mea! O fi unul din alea 'şcolare', trimise de PSD în Chişinău la începutul lui octombrie. Nu, mulţumesc, Victore, dar eu mă duc şi pe jos la vot, dacă trebuie", a scris ziarista.

"Ce campanie agresivă! Acuma văd că-i botezat tot Chişinăul. Microbuze, autobuze, toţi stâlpii naţiunii. Şi Moldova are alegeri la sfârşitul lunii, dar candidaţii de aici n-au loc de Ponta. Klaus, nu ştii tu cum se face...", a mai adăugat Lina Vdovîi.

Ce scrie pe afiş

"Stimaţi cetăţeni

Dacă deţineţi cetăţenia română, va invităm pe data de 16.11.2014 să participaţi la scrutinul 2 pentru alegerea preşedintelui României pentru al (sic! - n.r.) susţine pe candidatul Victor Ponta.

Va fi organizat transportul tur retur la secţia de votare Călăraş (sic!, n.r.). Pentru informaţii şi alcătuirea listei vă rog să vă adresaţi la vânzătoarea magazinului de rechizite (...)".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne