Pocora: PSD să pună pe afişele sale adevarul - PCR trăieşte!

Cristina Pocora
Cristina Pocora (Epoch Times România)

Purtătorul de cuvânt al PNL Cristina Pocora a declarat joi, 8 mai, ziua înfiinţării Partidului Comunist Român, că PSD ar face bine să pună pe afişele sale din această campanie electorală adevărul - PCR trăieşte!

„PSD a rupt legătura cu realitatea şi trăieşte într-o lume în care îşi doreşte construirea acelui stat în care partidul este în tot şi în toate. Astăzi, 8 mai, de ziua Partidului Comunist Român, mesajul nostru pentru PSD este să renunţe la minciuna de tip PCR, la păcălirea oamenilor cu realizări inexistente de tip PCR, la promisiuni triumfaliste precum „electorata” sau lista de medicamente compensate, care sunt permanent amânate după propriul interes. Un exemplu de comportament tipic perioadei dinainte de 1989 îl reprezintă acţiunea PSD din judeţul Olt, unde, în cursul nopţii trecute, în 60 de localităţi au fost vandalizate toate bannerele şi afişele PNL. Toate acestea au avut loc în contextul în care mâine a fost anunţată vizita în judeţ a primului-ministru, Victor Ponta, noul „conducător iubit”, a precizat Cristina Pocora.

Deputatul PNL a reamintit de acuzaţiile lansate de preşedintele liberalilor Crin Antonescu potrivit cărora premierul Ponta l-a ameninţat cu puşcăria pe liderul grupului parlamentar al PNL George Scutaru.

„În plus, faptul că premierul a ameninţat şi parlamentari este cu atât mai grav şi ne arată prăpastia imensă între ceea ce spune preşedintele PSD şi ceea ce face. Nu există nicio deosebire între ameninţările lui Traian Băsescu la adresa Gabrielei Firea şi ameninţările lui Victor Ponta la adresa liderului grupului parlamentar al celui mai important partid de opoziţie, George Scutaru”, a adăugat Pocora.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor cere PSD „să renunţe la asaltul constant asupra justiţiei şi la încercarea, tot de tip PCR, de a subordona instituţiile statului. Totodată, cerem PSD, ca urmaş de drept al PCR, să spună adevărul românilor şi să pună pe afişele sale din această campanie electorală adevărul: PCR trăieşte! PSD a fost şi rămâne continuatorul acestui partid şi nu al USL”.