"Patriotul" Dan Diaconescu intră la guvernare de dragul copilaşilor români

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (Epoch Times România)

Ironizat pentru alianţa sa cu social democraţii, pe care nu-i scotea din "ciocoi", Dan Diaconescu a explicat sâmbătă, într-o intervenţie telefonică la B1 Tv "raţiunile" necunoscute marelui public din spatele alianţei sale cu PSD (sublinierile noastre):

"În primul rând, nu ne aliem noi cu ciocoii (PSD), se aliază ei cu noi. În al doilea rând, nu le cerem nimic noi, ci le oferim câteva lucruri lor. Noi suntem la cuţite cu domnul Ponta, dar asta nu înseamnă că nu putem mări alocaţiile copiilor dacă noi vrem asta, iar dânsul crede că e bine ce propunem noi.”, a declarat Dan Diaconescu.

Partidul fostului patron al postului OTV, ce-şi trage seva popularităţii din cadavrul niciodată descoperit al Elodiei, va intra în noul guvern pe 16 iunie, Simona Man urmând să primească Ministerul Românilor de Pretutindeni, potrivit înţelegerii care ar fi avut deja loc între PSD şi PPDD, informează B1 TV.

Cât despre ce a oferit Dan Diaconescu contra portofoliului ministerial şi, conform unor surse citate de B1 TV, contra unor posibile funcţii de secretar de stat, Liviu Dragnea nu a făcut niciun secret din faptul că PSD, care odată cu intrarea liberalilor în opoziţie a pierdut controlul multor consilii judeţene şi locale, şi-a propus să facă majorităţi cu PP-DD "în toate judeţele şi localităţile în care se poate".

Cooperarea dintre partidele lui Diaconescu şi Victor Ponta nu se va rezuma la sprijinirea baronilor locali PSD ci va fi extinsă şi la nivel parlamentar - pentru ca PSD să-şi poată impune proiectele legislative - ba chiar şi guvernamental.

Diaconescu a mai declarat că alianţa sa cu PSD-ul lucrează, "dacă va lucra vreodată, începând de marţi sau peste o lună, când se vor termina negocierile şi e o alianţă care va lucra până pe 17 noiembrie" , dată ce reprezintă un "moment important în istoria României despre care nimeni nu vorbeşte", istoric pentru că atunci România şi-ar putea saluta (visează Diaconescu) noul preşedinte, în persoana lui DD, condamnat la trei ani de închisoare pentru şantaj.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Opinii