(P) Tot ce trebuie să ştii despre Samsung Galaxy A20e, A40, A50 şi A70 înainte de a face o alegere

Judecând după performanţele gamei A de la Samsung, s-ar părea că sud-coreenii au încetat să mai producă telefoane mobile de buget, ţintind direct către piaţa celor mid range şi high level. Din gama A, chiar şi cele mai convenabile exemplare, printre care se numără şi Samsung Galaxy A20e, sunt capabile de fotografii senzaţionale în condiţii bune de lumină şi nu te lasă la greu indiferent de aşteptările tale în calitate de utilizator.

În încercarea de a înţelege mai bine strategia Samsung de anul acesta, am ales să vorbim în prezentul articol despre Samsung Galaxy A20e, A40, A50 şi A70, pentru a vedea cui se adresează fiecare terminal şi ce aşteptări putem avea de la el.

Samsung Galaxy A20e

Despre Samsung Galaxy A20e se poate spune că este un telefon care a evoluat din vechile terminale Samsung Galaxy J4 Plus şi J5, care s-au bucurat de multă atenţie din partea cumpărătorilor şi în ţara noastră. Acest lucru se datorează cu siguranţă experienţei pozitive de utilizare luând în considerare raportul calitate-preţ.

Cu toate că este unul dintre cele mai ieftine terminale din gama A de la Samsung, Samsung Galaxy A20e are 3 GB de memorie RAM şi o baterie de 3000 mAh, mai mult decât suficient pentru a permite o utilizare moderată pe parcursul întregii zile.

Cât despre design, Samsung Galaxy A20e este un telefon îndrăzneţ, mai ales judecat după culorile carcaselor în care este disponibil. În plus, la fel ca orice alt telefon din această gamă, Samsung Galaxy A20e poate fi personalizat cu un set de huse Samsung Galaxy A20e de la Itelmobile care să-i ofere protecţie, dar şi originalitate.

Samsung Galaxy A40

Din gama A de la Samsung, Samsung Galaxy A40 este cel de-al doilea telefon care ne-a atras atenţia. În partea din spate el este prevăzut cu o carcasă din plastic, dar compensează cu faţa din sticlă şi superbul display Super AMOLED cu o diagonală de 5.9 inch.

Samsung Galaxy A40 nu dezamăgeşte nici la capitolul fotografie fiind dotat cu o cameră principală duală cu lentile de 16 MP şi 5 MP. El poate filma la o rezoluţie de 1080 pixeli şi 30 de cadre pe secundă. Iar asta este nimic pe lângă camera selfie de 25 MP şi cu acelaşi suport video.

În ceea ce priveşte design-ul, Samsung Galaxy A40 încearcă să ne impresioneze prin culorile pastelate ale carcasei sale care îl fac să arate surprinzător de bine pentru un telefon din clasa lui de preţ. De asemenea, şi el poate fi personalizat cu un set huse Samsung Galaxy A40 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A50

Din mai multe puncte de vedere, Samsung Galaxy A50 poate fi considerat un mini flag ship pentru clasa sa de preţ. El are o diagonală de 6.4 inchi şi o cameră principală triplă cu lentile de 25 MP, 8 MP şi 5 MP, mai mult chiar decât unele flag ship-uri lansate anul trecut, de alte companii.

De asemenea, posibilitatea de expansiune a memoriei interne cu un card micro SD de până la 1 TB nu este deloc un lucru de neglijat având în vedere că vorbim despre gama A şi nu S de la Samsung. Mai mult, bateria de 4000 mAh şi procesorul Exynos 9610, foarte performant, dau posibilitatea rulării oricărui tip de jocuri şi aplicaţii.

Pe lângă faptul că este puternic, Samsung Galaxy A50 arată şi bine. Pentru gama sa de culori s-a mers într-o direcţie asemănătoare cu cea a terminalului A20e, iar aspectul poate fi şi mai mult îmbunătăţit cu un set de huse Samsung Galaxy A50 de la Itelmobile.

Samsung Galaxy A70

La un preţ mai mult decât echilibrat, Samsung Galaxy A70 oferă tot ceea ce ai putea aştepta de la un telefon de două sau trei ori mai scump.

El are o baterie de 4500 mAh, diagonală de 6.7 inch şi o memorie RAM de 8 GB care propulsează procesorul Snapdragon 675.

Din punct de vedere al culorilor carcasei, în cazul terminalului Samsung Galaxy A70 s-a mers pe eleganţă, pusă şi mai mult în evidenţă de liniile fine şi rotunjite. Fără îndoială, Samsung Galaxy A70 face o impresie bună prin modul în care arată, dar ca şi celelalte telefoane prezentate aici poate căpăta orice înfăţişare cu ajutorul unui set de huse Samsung Galaxy A70 de la Itelmobile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură