Nicuşor Dan infirmă orice posibilă alianţă cu PNL

Nicusor Dan(USR)
Nicusor Dan(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

În contextul în care liderul PSD Liviu Dragnea a acuzat recent că liberalii strâng semnături pentru USR, Nicuşor Dan reiterează ideea că partidul său nu va face alianţă cu PNL înainte sau după alegerile parlamentare, dar că este foarte posibil ca ambele partide să îl susţină pe Dacian Cioloş pentru funcţia de premier, relatează hotnews.

"Noi nu vom face o alianţă cu PNL nici înainte şi după alegeri însă este posibil să sprijinim acelaşi prim-ministru, iar acest prim-ministru potenţial este foarte posibil domnul Cioloş", a declarat liderul USR.

Referitor la candidatura unor miniştri pe listele USR, Dan a reconfirmat faptul că este în discuţii cu 5-6 miniştri şi secretari de stat şi că o decizie finală va fi anunţată săptămâna viitoare.

"Este vorba de 5-6 persoane din guvern, miniştri şi secretari de stat. Pentru fiecare a fost o dilemă, au mandat de terminat. Ar veni să ajute USR-ul şi cei mai mulţi şi-au prelungit cât mai mult posibil mandatul", a precizat Nicuşor Dan.

Reamintim că în cazul în care vor adera la o formaţiune politică, miniştrii vor trebui să îşi dea demisia din Guvern. De altfel, în cursul zilei de astăzi, secretarul de stat din Ministerul Economiei Manuel Costescu a anunţat că va candida pe listele USR diaspora la alegerile parlamentare din 11 decembrie, anunţându-şi totodată şi demisia din minister.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne