Cristian Ghinea, în discuţii cu Nicuşor Dan. Ministrul ar putea adera la USR

Unul dintre cei mai populari miniştri ai Guvernului Cioloş - Cristian Ghinea - a confirmat că este în discuţii cu USR, partid care şi-a asumat public faptul că doreşte continuarea proiectelor Guvernului Cioloş.
Cristian Ghinea
Cristian Ghinea (Epoch Times România)

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a confirmat, miercuri, pentru ziare.com, că este în discuţii cu Uniunea Salvaţi România, formaţiunea fondată de Nicuşor Dan.

"Am avut discuţii cu conducerea USR, partidul care doreşte schimbarea modului în care se face politică în România şi partidul care a asumat public faptul că doreşte continuarea proiectelor Guvernului Cioloş.

Solidaritatea acestor oameni curaţi ne-a impresionat. Eu şi câţiva colegi miniştri şi secretari de stat medităm dacă am fi mai utili continuând încă două luni proiectele punctuale sau încercând să salvăm proiectul mare. Vom lua o decizie în următoarele două săptămâni", a declarat Ghinea pentru ziare.com.

Reamintim că Nicuşor Dan a confirmat marţi că este în discuţii cu cinci-şase miniştri din Guvernul Cioloş, miniştri care s-ar putea regăsi pe listele formaţiunii sale pentru parlamentare. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici