Clotilde Armand: Trebuie să măturăm această clasă politică de impostori şi apărători ai penalilor din Parlament

Declarându-se profund nemulţumită de ultimele "mizerii" votate de aleşii noştri, franţuzoaica Clotilde Armand, de la USR, face apel la români să se prezinte în număr mare la viitorul scrutin astfel încă să măture "această clasă politică de impostori şi apărători ai penalilor din Parlament".
Clotilde Armand(USR)
Clotilde Armand(USR) (Florin Chirila/Epoch Times)

Parlamentarii români de la toate partidele s-au dezlănţuit în ultimele zile adoptând o serie de iniţiative de-a dreptul toxice, şi-a exprimat nemulţumirea marţi, pe contul său de Facebook, franţuzoaica Clotilde Armand, consilier local la Uniunea Salvaţi România a lui Nicuşor Dan.

"Ultima mizerie aparţine Comisiei juridice din Senat care a votat în unanimitate ca deţinuţii să primească o reducere a pedepsei cu 20 de zile pentru fiecare carte publicată pe parcursul detenţiei. În ciuda faptului că nenumărate anchete jurnalistice au dezvăluit că în proporţie covârşitoare cărţile publicate de condamnaţii pentru fapte de corupţie sunt doar nişte plagiate ordinare sau maculatură inutilă şi că aceştia au abuzat de prevederile legale, senatorii jurişti au mutilat proiectul Ministerului de Justiţie care prevedea că pentru toate cărţile publicate pe parcursul detenţiei, pedepsele nu pot fi reduse decât cu maximum 20 de zile", a scris Clotilde Armand.

Reprezentanta USR a ţinut să prezinte opiniei publice componenţa acestei "comisii a ruşinii": Preşedinte - Cătălin Boboc (PNL), Vicepreşedinte – Marius Coste (PSD), Secretar – Doina-Elena Fedorovici (PSD), membri: Marinică Dincă (PNL), Ioan Chelaru (PSD), Steliana-Vasilică Miron (PNL), Liviu-Ovidiu Donţu (PSD), Nelu Tătaru (PNL), Cristian Rădulescu (PNL), Ruxandra-Florina Jipa (PSD).

"Avem de-a face cu o disperare a parlamentarilor din toate partidele în a-şi satisface pe ultima sută de metri de mandat clientela de partid cu probleme penale şi chiar pentru mulţi dintre ei de a se asigura că au modalităţi de a-şi reduce propriile pedepse penale, cunoscut fiind numărul mare de parlamentari cu probleme penale", a subliniat Clotilde Armand.

Franţuzoaica a făcut apel la cetăţenii oneşti ai acestei ţări să se mobilizeze întâi pentru a ajuta USR să strângă cele 200.000 de semnături necesare pentru a se prezenta la alegerile parlamentare şi apoi să se prezinte în număr mare la urne pe 11 decembrie "în aşa fel încât să măturăm această clasă politică de impostori şi apărători ai penalilor din Parlament".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne