Nicuşor Dan: Alianţa cu PNL ar fi însemnat de mână cu Piedone şi cu Răzvan Sava

Ajuns, în prag de alegeri, ţinta numărul 1 a atacurilor PNL, Nicuşor Dan explică de ce nu va face blat nici cu liberalii nici cu PSD.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Acuzat de liberali cum că ar face "blat" cu Firea şi PSD, Nicuşor Dan, candidatul USB la Primăria Capitalei, a declarat miercuri, la Interviurile Gândul, că dacă nu va câştiga alegerile, nu va accepta funcţia de viceprimar şi nici nu va face vreo alianţă cu alte partide în Consiliul General.

În opinia lui Nicuşor Dan, oamenii s-au săturat de actualele formaţiuni şi vor o altfel de politică, motiv pentru care liderul USB nu a căzut la înţelegere cu PNL în Campania electorală.

„De mână cu Piedone, alianţa cu PNL-ul ar fi însemnat şi cu Răzvan Sava, şi cu domnul Mănescu de la 6. Este un moment în care bucureştenii au spus „nu vrem o alianţă cu PNL-ul”, a afirmat acesta.

Devenit astăzi inamicul numărul 1 al liberalilor (care au ajuns să tipărească flyere în care îi îndeamnă pe bucureşteni să nu voteze cu Dan, căci va da Bucureştiul pe mâna lui Pandele), Nicuşor Dan se declară uluit de "atacul ăsta total disproporţionat din partea PNL-ului, pare că PNL-ul şi-a pierdut raţiunea”, a declarat Nicuşor Dan.

Interviul integral poate fi citit aici