Neamţu, agresat de oamenii lui Iliescu

21 Decembrie, comemorare şi proteste în Bucureşti
21 Decembrie, comemorare şi proteste în Bucureşti (Epoch Times România)

La 24 de ani de la începutul Revoluţiei în Capitală, oameni veniţi din toată ţara au ieşit în Piaţa Universităţii, pentru a protesta împotriva conducerea ţării, a USL şi pentru a-i comemora pe Eroii căzuţi în 1989 în lupta anti-comunism.

Mihail Neamţu, preşedintele partidului Noua Republică, prezent la protest, a privit ziua de 22 decembrie drept „o zi tristă” care marchează „începutul confiscării Revoluţiei române anti-comuniste de către personajul malefic al istoriei noastre post-decembriste, Ion Iliescu. Puteţi oare striga "Uniţi, salvăm, toată România!", alături de borfaşii lui Iliescu?”

Neamţu a acuzat că un grup de huligani, protejaţi pe vremuri de Ion Iliescu, a participat la protest şi unul dintre aceştia l-a şi agresat sâmbătă seară, în timp ce Antena 3 pretindea că a fost alungat de revoluţionari.

„Ieri am fost agresat de gaşca de parveniţi şi impostori, de mistificatori şi nemernici, protejată de Ion Iliescu sub umbrela unor "Fronturi", "Ligi sindicale" sau "Blocuri revoluţionare". Antena 3 a jubilat: Neamţu alungat de revoluţionari. Cine era însă individul-agresor? Investigaţia a făcut-o un admirabil jurnalist independent: Dan Badea. A ieşit la iveală un personaj cu mutră de recidivist, pe numele său Cristian Lefter - omul care, alături de Bebe Ivanovici (PRM) şi alţi USL-amişti, a cerut desfiinţarea ANI şi a Curţii Constituţionale”, a precizat Neamţu.

Preşedintele Noii Republici este de părere că nu poţi striga „Uniţi, salvăm, toată România” alături de „borfaşii revoluţiei iliesciene care a deturnat sensul adevăratei Revoluţii”.