Mihai Răzvan Ungureanu: Dreapta l-a făcut pe Victor Ponta premier şi tot dreapta îl poate face preşedinte

Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică
Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică (Epoch Times România)

"Noi, din această sală şi alţii care nu sunt aici azi, l-au făcut pe Victor Ponta premier", a declarat sâmbătă Mihai Razvan Ungureanu, invitat la Congresul Naţional al PNL.

Preşedintele Forţei Civice a explicat că dreapta l-a făcut pe Victor Ponta premier şi tot dreapta i-ar putea aduce acestuia şi funcţia de preşedinte dacă va fi în continuare dezbinată şi "se va război cu sine", în loc să se mobilizeze pentru a-l trimite acasă pe Ponta şi din Guvern, şi din "drumul său către Cotroceni.

"Din păcate, noi, din această sală şi alţii care nu sunt aici azi, l-au făcut pe Victor Ponta premier. Iar dacă insistăm, îl facem şi preşedinte. Nu acesta este drumul nostru. Dar tot noi împreună îl putem trimite acasă şi de la Palatul Victoria, şi din drumul său către Cotroceni", a declarat MRU în faţa Congresului PNL, în cadrul căreia se va discuta fuziunea PNL-PDL şi unificarea dreptei.

"Regretul meu e că azi avem o dreaptă care s-a războit cu sine şi care a ajuns la un moment dat să guverneze cu PSD. Dacă nu ar fi fost conflicte în interiorul dreptei în ultimii zece ani, PSD nu ar fi fost niciodată la putere, nu ar ar influenţat destinele noastre şi azi nu ar conduce Guvernul", a mai declarat MRU, citat de B1 TV.

Din păcate, noi, din această sală şi alţii care nu sunt aici azi, l-au făcut pe Victor Ponta premier. Iar dacă insistăm, îl facem şi preşedinte. Nu acesta este drumul nostru. Dar tot noi împreună îl putem trimite acasă şi de la Palatul Victoria, şi din drumul său către Cotroceni

Anterior discursului lui MRU, în faţa membrilor PNL a luat cuvântul şi Vasile Blaga, preşedintele PDL-ului, care a declarat că partidul său este alături de PNL, pentru o construcţie comună „solidă”.

PNL şi PDL vizează o fuziune din care să se nască un "puternic partid de dreapta" care să guverneze România „cel puţin până în 2024”, conform lui Klaus Iohannis, care candidează la şefia PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne