Melania Trump colaborează cu Hervé Pierre la crearea rochiei pentru Inaugural Ball

Melania Trump a purtat pentru primul său dans prezidenţial o rochie albă desenată de Hervé Pierre (captură web)
Mioara Stoica
22.01.2017

Se pare că Melania Trump nu va fi o Primă Doamnă care să se implice în politică, însă acest lucru nu este valabil în ceea ce priveşte stilul. La Inaugural Ball soţia noului preşedinte a purtat o rochie albă creată de Hervé Pierre - fost designer de modă la firma Carolina Herrera -, la care a colaborat ea însăşi.

Este vorba despre o rochie de culoare alb-fildeş, cu mânecile căzute care i-au lăsat umerii descoperiţi, completată cu un cordon de mătase roşie ce marchează talia.

Dacă la ceremonia de învestire a soţului său Donald Trump, Melania a decis să-i aducă un omagiu elegantei Jacqueline Kennedy - cu o piesă de culoare albastru deschis de la firma Ralph Lauren - pentru dansul prezidenţial a îmbrăcat o rochie care pare (fără intenţie) să intre în zona de inspiraţie a actriţei Angelina Jolie: rochia avea o tăietură mare laterală care îi descoperea picioarele în mod elegant.

Melania Trump a decis să-i aducă omagiu elegantei Jacqueline Kennedy (@TODAYshow)
Melania Trump a decis să-i aducă omagiu elegantei Jacqueline Kennedy (@TODAYshow)

Creând cu Hervé Pierre

Într-un comunicat de presă, designerul francez de modă a declarat că este o "onoare" să o îmbrace pe Prima Doamnă. El a descris, de asemenea, procesul de creaţie ca o experienţă interesantă, în care a avut discuţii "uşoare" cu Melania Trump, care au condus la crearea acestei piese albe magnifice.

Aşa cum a exprimat în comunicat, nu este prima oară când Hervé Pierre crează haine pentru o primă doamnă. De fapt, a mai lucrat la crearea de modele pentru unele dintre cele mai importante femei ale lumii: "În timpul celor 20 de ani în Statele Unite, am fost suficient de norocos să îmbrac toate primele doamne: pe doamna Clinton cu firma Oscar de la Renta, pe doamna Laura Bush şi doamna Michelle Obama cu firma Carolina Herrera, aşa că mă simt norocos şi onorat că am îmbrăcat-o şi pe Melania Trump, dar de data aceasta sub propriul meu nume".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor