Melania Trump a pariat din nou pe firma Ralph Lauren pentru ceremonia de învestire a soţului său

Melania Trump îmbracă o salopetă albă de la firma Ralph Lauren
Mioara Stoica
19.01.2017

Cu câteva zile înaintea ceremoniei de învestire a preşedintelui ales american, Donald Trump, se redeschid discuţiile în jurul firmelor care o vor îmbrăca pe soţia sa, Melania Trump.

Conform celor publicate de WWD, cea care o va îmbrăca pe Melania pentru ceremonia de învestire va fi compania americană Ralph Lauren. Iar dacă zvonurile vor fi confirmate, aceasta ar fi a doua oară când Melania are încredere în această firmă. Prima dată a fost atunci când a optat pentru o salopetă albă impecabilă, în prima sa apariţie publică după aflarea rezultatelor alegerilor care l-au declarat pe Trump drept câştigător.

Lumea modei şi Trump

Există mai mulţi stilişti care au refuzat să o îmbrace pe Melania Trump. Printre aceştia se află Sophie Theallel - stilista lui Michelle Obama, care şi-a făcut publică opinia printr-o scrisoare deschisă în Instagram, Vera Wang, Marc Jacobs, Michael Kors sau Diane von Furstenberg, care s-au poziţionat în mod public şi clar de partea lui Hillary Clinton în timpul campaniei electorale.

Dar mulţi alţi stilişti, cum ar fi Tommy Hilfiger, sunt conştienţi de impactul pe care îl are faptul că prima doamnă va purta o rochie a brand-ului, şi nu doresc să piardă oportunitatea de a deveni designerii principali ai Casei Albe.

Iar de vineri 20 ianuarie a.c., fiecare "look", al primei doamne va fi analizat (şi copiat) în detaliu. Nu există nicio îndoială că aceasta va deveni un mit în stilul vestimentar, aşa cum a fost Jackie Kennedy sau Michelle Obama, din moment ce nu mai este o surpriză faptul că vestimentaţia pe care şi-o alege se vinde în câteva minute în magazine.

Experienţa sa ca model în industria modei ar fi făcut ca soţia magnatului american să nu aibă nevoie de ajutorul unui stilist. De fapt, în funcţie de site-ul său, în afară de faptul că a început să lucreze ca model de la vârstă de 16 de ani şi a pozat pentru fotografi selecţi ca Helmut Newton şi Mario Testino, ea a absolvit Universitatea de Design şi Arhitectură din Slovenia.

Melania Trump - care este născută în Slovenia şi vorbeşte fluent limba engleză, germană, franceză, italiană, slovenă şi sârbo-croată, va marca cel mai bun stil din repertoriul stilistic vestimentar.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor