Maestrul shaolin Hu Qiong îşi arată abilităţile [video]

Maestrul shaolin Hu Qiong
Maestrul shaolin Hu Qiong (www.uneed2know.eu)

Poreclit "Corpul Impenetrabil" de către colegii săi, călugărul shaolin Hu Qiong a uimit audienţa de la un concurs de arte marţiale din China după ce şi-a băgat burghiul de la o bormaşină în gât şi în stomac, fără a păţi absolut nimic.

Hu Qiong este un maestru de Kung Fu din Kuala Lumpur, Malaezia, renumit pentru corpul său "impenetrabil".

Hu Qiong a devenit un călugăr shaolin după ce s-a retras într-un templu la vârstă de opt ani. Abilităţile incredibile ale călugărilor shaolin, sau ale altor maeştri de arte marţiale, sunt o dovadă vie a capacităţilor latente ale corpului uman.

De cele mai multe ori antrenamentul acestora nu se rezumă doar la exerciţii fizice, ci se bazează pe teorii neconvenţionale, similare cu cele ale acupuncturii, care lucrează cu practica energiei vitale (qi - cum este denumită în cultura chineză) din corp.

Călugărul shaolin şi-a demonstrat abilităţile lovindu-se cu o bară de oţel în cap în repetate rânduri, sau stând cu gâtul în suliţe. Hu Qiong îşi poate băga burghiul de la bormaşina electrică în tâmplă şi în burtă timp de un întreg minut şi cu toate acestea nu păţeşte nimic. Pentru a dovedi că burghiul este funcţional şi ascuţit, el a demonstrat abilitatea bormaşinii de a da găuri în metal, lemn şi plastic. Ca parte a demonstraţiei sale, Hu a prins de asemenea un ferăstrău electric în timp ce mergea.

De asemenea, călugărul poate arunca ace cu viteza unor gloanţe şi să oprească cuţite cu mâinile goale.